Συγχαρητήρια στους παίκτες του Ολυμπιακού για το πάθος που έδειξαν και τα αποθέματα που έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο έδωσε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άλκμααρ. Παράλληλα ευχαρίστησε τον Σωκράτη Κόκκαλη για την έστω και προσωρινή παρουσία του στον πάγκο της ομάδας, αλλά και τους φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό του Ολυμπιακού.

«Κάναμε ότι μπορούσαμε για να προετοιμαστούμε καλύτερα. Σίγουρα και οι παίκτες ήθελαν να δείξουν καλύτερο πρόσωπο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες. Είχαν πάθος. Ήμασταν καλά διαβασμένοι στο παιχνίδι. Δείξαμε και περισσότερα πράγματα στο γήπεδο. Δεν θεωρώ ότι ήταν μόνο ψυχολογικό το θέμα. Ήμασταν καλύτερα στημένοι στον αγωνιστικό χώρο. Πρεσάραμε πολύ καλά. Είχαμε καλές τοποθετήσεις και καλύτερες αποστάσεις. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε κάποια ρήγματα από τα πλάγια γιατί ο αντίπαλος είχε εκεί πρόβλημα αλλά και μέσα στην περιοχή στο ψηλό παιχνίδι. Η ομάδα μπορεί να πάει καλύτερα και σε συνδυασμό και σε κίνηση. Ήταν μια φανταστική βραδιά και ο κόσμος μας στήριξε όπως πάντα. Στην ψυχολογία σίγουρα θα είμαστε καλύτερα. Πρέπει να έχουμε συνέχεια στις νίκες. Υπάρχουν πολλά ματς και η ψυχολογία θα είναι στα καλύτερα», τόνισε και πρόσθεσε: «Εγώ και ο Ανδρέας (Νινιάδης) είμαστε άνθρωποι της ομάδας και την αγαπάμε. Όποτε χρειάζεται βοηθάμε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο και εγώ και ο Ανδρέας για την τιμή που μας έκανε την τιμή».

Όσο για την παράδοση της σκυτάλης στον Ζίκο είπε: «Θα ενημερώσω και θα βοηθήσω τον νέο προπονητή για τους παίκτες και τον τρόπο παιχνιδιού. Θα πούμε τα πάντα για την ομάδα και να αισθάνεται και αυτός άνετα. Όσο γίνεται πιο γρήγορα να γνωρίσει την ομάδα. Είναι 25 παιδιά με διαφορετικούς χαρακτήρες».

Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για την έκβαση της αναμέτρησης. «Είμαι πολύ απογοητευμένος. Θα ήθελα να είχε πάει αλλιώς το ματς. Αν και στο πρώτο μέρος πήγαμε πολύ καλά, καλό θα ήταν θα έμενε το 0-0. Είχαμε την ευκαιρία να προηγηθούμε, αλλά δεν τα καταφέραμε και μάλιστα χάσαμε στο τέλος. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί την ποιότητά μας. Οι παίκτες μας ήταν πολύ αγχωμένοι. Το καλό ήταν πως πήραν μία εμπειρία και θα ξέρουμε από εδώ και πέρα το τι να προσέξουμε και το τι να κάνουμε στους εντός έδρας αγώνες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Από την κόλαση στον παράδεισο η Λανς: Επική ανατροπή επί της Σλάβια με δύο γκολ μετά το 90'

Ξεμπούκωσε στο δεύτερο ημίχρονο και διέλυσε με πεντάρα την Μπόντο/Γκλιμτ η Μπάγερν

Με σούπερ Δουβίκα και τεσσάρα η Κόμο έγραψε ιστορία με την πρώτη της νίκη στο Champions League!