Κάκωση στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού υπέστη ο Ντιντιέ Ντομί. Ο Γάλλος αμυντικός εξετάστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (17/9) από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου των Πειραιωτών, Παντελή Νικολάου, και σύμφωνα με την ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων», «από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο Ντομί ταλαιπωρείται από μια κάκωση στην άρθρωση του μεγάλου δακτύλου του αριστερού άκρου ποδός».

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η συμμετοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, θα κριθεί από το πώς θα ανταποκριθεί στο πρόγραμμα συντηρητικής αγωγής που του συνέστησαν να ακολουθήσει, αρχής γενομένης από σήμερα. Από εκεί και πέρα, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας αναφορικά με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο 25χρονος στόπερ τελείωσε το παιχνίδι με την Άλκμααρ με κάκωση στην ποδοκνημική, ωστόσο έχει γερή κράση και δεν τίθεται κανένα θέμα σχετικά με τη συμμετοχή του κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ θα τεθεί και ο Ματ Νταρμπισάιρ. Οι εξετάσεις του Άγγλου επιθετικού στην περιοχή των προσαγωγών ήταν «καθαρές», με συνέπεια να τίθεται και αυτός στα πλάνα του -νέου τεχνικού, πλέον, του συλλόγου- Ζίκο. Αντίθετα, εκτός μάχης παραμένουν οι Μαρέσκα και Γκαλέτι.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χειρουργήθηκε ο Ουναΐ, σε 4-5 μήνες η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό

Τελεσίδικη απόφαση: Απορρίφθηκαν οι εφέσεις, αφαιρούνται οι βαθμοί από Βόλο και Πανσερραϊκό!

Πειθαρχική δίωξη της ΕΠΟ στην ΠΑΕ Άρης

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει πλέον βρει διαφορετικά μοτίβα και φτάνει στις νίκες»

Το νέο, κορυφαίο app της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι το μέλλον της ψηφιακής εμπειρίας των φιλάθλων!

Δεσύλλας: «Η σημασία της παρουσίας του Αλαφούζου στη σημερινή προπόνηση - Ο Ραστόντερ έχει ήδη 4 γκολ»

Άμεση επιστροφή στη δουλειά και προετοιμασία για την ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό

Στο προπονητικό του Παναθηναϊκού ο Αλαφούζος, είχε συνομιλίες με Νίστρουπ, Κοτσόλη και παίκτες

Τσανάκας: «Πάλι σοβαρός ο Ολυμπιακός, νικάει και από… συνήθεια - Είχε το θράσος που χρειάζεται ο Τουφάκης»

Κετσετζόγλου: «Βλέπω μια αυταρέσκεια στην ΑΕΚ φέτος - Θα έρθουν και άλλες… φάπες με τέτοια νοοτροπία»