Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα. Οι δύο εβδομάδες που θα μείνει εκτός δράσης ο Τσάμπι Αλόνσο δεν είναι τίποτα σε σχέση με τη ζημιά που θα μπορούσε να έχει υποστεί αν το χτύπημα στον αστράγαλο (από τον αγώνα με τη Ζυρίχη) ήταν πιο δυνατό. Με δηλώσεις του ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης φάνηκε ανακουφισμένος μετά αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων και παραδέχτηκε πως: «φοβήθηκα το χειρότερο, διότι ο τραυματισμός ήταν σκληρός και έχω ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν από παρόμοιες καταστάσεις»!

«Τα αποτελέσματα των εξετάσεων όμως ήταν θετικά και περιμένω να επιστρέψω για να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν γρηγορότερα», ήταν τα λόγια του Ισπανού χαφ. Πλέον, τη θέση του στην ενδεκάδα της «βασίλισσας» θα πάρει για τα προσεχή παιχνίδια ο Φερνάντο Γκάγκο.

Ομως, πρόβλημα έχει προκύψει και με τον Κριστόφ Μέτζελντερ. Ο Γερμανός διεθνής σέντερ μπακ των "μερένχες" θα αναγκαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για το ίδιο διάστημα, εξαιτίας μυικού τραυματισμού στο δεξί γόνατο.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το εξωτερικό περίβλημα του Μπερναμπέου βελτιώνεται, αλλά όχι στο επίπεδο που είχε υποσχεθεί η Ρεάλ

Η Ίντερ άναψε το πράσινο φως για διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με Μπαστόνι!

Μπαρτσελόνα: Πότε ανοίγουν οι νέες κερκίδες και πότε μπαίνει η στέγη στο Spotify Camp Nou

Επιβράβευση για Χιράλδες: H Θέλτα επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το 2028

Γιαμάλ: «Ασεβές και απαράδεκτο το σύνθημα για τους Μουσουλμάνους - Η χρήση της θρησκείας ως χλευασμού σε κάνει ρατσιστή»

Αποδιοπομπαίος τράγος στην Ιταλία ο Μπαστόνι, στη… γωνία η Μπαρτσελόνα

Η νύχτα ντροπής στην Ισπανία που συγκλόνισε τον Γιαμάλ: «Ήταν οργανωμένο από την άκρα δεξιά»!

Ράφα Μιρ: «Δεν βίασα καμία κοπέλα - Γνώρισα δύο σε κλαμπ, έκανα σεξ με κάθε μία ξεχωριστά και ζήλεψαν»

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει και πάλι να αγοράσει… αγγλικά

Μπαρτομέου: «Με ποιο κριτήριο είμαι ο χειρότερος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα;»