Αισιόδοξος παρά την βαριά ήττα της ομάδας του από τη Γαλατασαράι στην πρεμιέρα του Europa League εμφανίστηκε μετά το ματς ο Ματίας Μπιέρσμιρ. Με δηλώσεις του, ο αμυντικός του Παναθηναϊκού έστειλε μήνυμα ανασύνταξης εν όψει Άρη. «Δεν πρέπει να μας επηρεάσει η ήττα και πρέπει να νικήσουμε τον Άρη», είπε με τη σειρά του ο Στέργος Μαρίνος.
«Είναι νωρίς ακόμη. Έχουμε άλλα πέντε παιχνίδια και θέλουμε να περάσουμε. Δεχτήκαμε τρία γκολ και χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Νομίζω ότι την Κυριακή θα είναι όλα διαφορετικά», ήταν τα λόγια του Μπιέρσμιρ, για να δώσει στη συνέχεια την σκυτάλη στον Μαρίνο, που αναφέρθηκε αρχικά στο πρώτο γκολ της Γαλατά όπου ο ίδιος φέρει ευθύνη:
«Κόλλησε η μπάλα στην προσπάθεια να τη διώξω. Ήταν μια άτυχη στιγμή και κοιτάω μπροστά.. Είχαμε πολλές κλασικές ευκαιρίες να σκοράρουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν πρέπει να μας επηρεάσει η ήττα και πρέπει να νικήσουμε τον Άρη».