Ο Γιώργος Ζησόπουλος είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Λεβαδειακού. Ο νεαρός μέσος, αφού αποδεσμεύτηκε από τον ΠΑΟΚ, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους Βοιωτούς.
Έτσι, θα ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα, η οποία συνεχίζει την προετοιμασία της στο Καρπενήσι. Ήδη, εκεί βρίσκονται ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας Σπύρος Χαλάτσης και ο Βραζιλιάνος Κορέα.
Ισόπαλος με 1-1 αναδείχθηκε ο Λεβαδειακός στο πρώτο φιλικό της περιόδου, που έδωσε σήμερα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Ο αγώνας έγινε στο Καρπενήσι και ο Λεβαδειακός προηγήθηκε στο 20' με κεφαλιά του νεοαποκτηθέντα Γκούρμα. Όμως, ο Αστέρας ισοφάρισε στο 83' με σέντρα-σουτ του Μανωλακάκη. Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν από μια διαφορετική ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο.
Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαχάρης