Ο Αλέξης Τζόρβας ξεκινά βασικός αύριο με τον Αρη και έχει την ευκαιρία να καθιερωθεί. Εκτός αποστολής ο Γκαλίνοβιτς. Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Σισέ, θέση διεκδικεί ο Νίνης και ο Πετρόπουλος. Τεν Κάτε: «Πρωτάθλημα κόντρα και στη διαιτησία». Αριστεροπόδαρος αμυντικός και τερματοφύλακας οι βασικές επιλογές για τον Ιανουάριο.
Βασικός ο Τζόρβας
Αυτό που αναμενόταν έγινε. Το «κόψιμο», δηλαδή του Μάριο Γκαλίνοβιτς από την αποστολή για το παιχνίδι με τον Αρη. Ο Κροάτης, που φέτος βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, έμεινε εκτός και τη θέση του θα πάρει ο Αλέξης Τζόρβας. Ο Ελληνας γκολκίπερ καλείται να αρπάξει την ευκαιρία, καθώς αν αρέσει στον Τεν Κάτε, ο Ολλανδός θα τον καθιερώσει. Από εκεί και πέρα, η ενδεκάδα αναμένεται να έχει κάποιες αλλαγές. Ο Σισέ επιστρέφει, ενώ θέση διεκδικούν οι Νίνης και Πετρόπουλος.
Στα της προπόνησης, oι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν το σημερινό πρόγραμμα με ζέσταμα και ασκήσεις στα σπριντ. Στην συνέχεια οι «πράσινοι» επιδόθηκαν σε ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με τελειώματα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σειταρίδης και Μαχλελής. Ατομική προπόνηση έκανε ο Τζιόλης. Εκτός αποστολής, πλην του Γκαλίνοβιτς, έμειναν οι Μαχλελής, Σειταρίδης, Ρουκάβινα, Καντέ, Κλέιτον, Μάντζιος, και Τζιόλης.
Τερματοφύλακας και αριστεροπόδαρος στόπερ
Η απόκτηση των Σεϊταρίδη και Μαρίνου σε συνδυασμό με την καθιέρωση του Μπιέρσμιρ ως δεξιού στόπερ οδηγεί τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού στην απόφαση να αποκτηθεί τον Ιανουάριο ένας αριστεροπόδαρος (κι όχι δεξιοπόδαρος) αμυντικός. Επίσης αυξάνονται οι πιθανότητες για την απόκτηση τερματοφύλακα.