Τέλος στους οκτώ «βασανιστικούς» μήνες, έβαλε ο Τζιανλουίτζι Μπουφον. Ο Ιταλός τερματοφύλακας είχε πολλούς τραυματισμούς, όμως, κατάφερε να αφήσει το παρελθόν πίσω του και φαίνεται πως βρίσκει τον παλιό, καλό του εαυτό. Σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη λήξη του αγώνα της Γιουβέντους με την Λιβόρνο (2-0) ανέφερε μεταξύ άλλων: «Όταν έρχεσαι μετά από οκτώ μήνες βασανιστηρίων από τους τραυματισμούς και αισθάνεσαι ωραία, σου δίνει πίσω την επιθυμία να παίξεις».

Στη συνέχεια ο έμπειρος πορτιέρο δήλωσε πως: «Δεν ήμουν ποτέ απόλυτα έτοιμος. Είναι σαφές ότι όλες οι επικρίσεις που επικεντρώθηκαν σε εμένα βοήθησαν να ανάψει η φλόγα μέσα μου». Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη νίκη των «μπιανκονέρι»και ο Μπουφόν αποδεικνύει ότι είναι ηγέτης. Συγκεκριμένα, στον χθεσινό αγώνα με την Λιβόρνο χρειάστηκε να επέμβει αρκετές φορές με πολύ καλές αποκρούσεις. Ο ίδιος στη συνέχεια τόνισε: «Ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιώσουμε πολλά, αλλά γεγονός είναι ότι εξακολουθούμε να καταφέρνουμε να κερδίζουμε και ας μην είμαστε στο 100% έτοιμοι. Αυτό είναι χρήσιμο».

Τέλος, για το χθεσινό ματς ανέφερε: « Είχαμε μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσουμε. Η Λιβόρνο έπαιξε καλά, είχε κάποιες καλές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα αλλά η διαφορά ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες και σε αυτές που αγωνίζονται για να μην υποβιβαστούν είναι μεγάλη».

Επιμέλεια: Φίλιππος Παναγιώτου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube