«Αιμορραγία» στην τσέπη πρόκειται να υποστούν, όσοι από τους φιλάθλους της Σεβίλλης θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι της ομάδας τους με την Ρεάλ. Η διοίκηση των Ανδαλουσιανών προφανώς είδε τους φημισμένους παίκτες της αντιπάλου ως ιδανική ευκαιρία για να… «αρμέξει» τους φιλάθλους της και όρισε την χαμηλότερη τιμή του εισιτηρίου για το παιχνίδι, στην… φιλική τιμή των 110 ευρώ.

Ασφαλώς και η τακτική της «εκτίναξης» των τιμών, σε παιχνίδια με εμπορικούς αντιπάλους, δεν είναι κάτι πρωτοφανές -ακόμα και σε ευρωπαϊκά γήπεδα- ωστόσο οι διοικούντες την Σεβίλλη μάλλον το παράκαναν. Κι αυτό αφού, το φθηνότερο εισιτήριο, που θα κοστίζει 110 ευρώ, πρόκειται να εξασφαλίζει μια θέση στο πάνω διάζωμα του -κατασκευασμένου προ πενηνταετίας- «Σαντσέθ Πιθχουάν».

Όσοι, δε, από τους φιλάθλους θελήσουν να παρακολουθήσουν από… κοντύτερα σε δυο εβδομάδες τους περίφημους «γκαλάκτικος», θα πρέπει να «ξηλωθούν» κατά 180 ευρώ -τιμή των εισιτηρίων στις πιο προνομιακές θέσεις. Συνυπολογίζοντας, δε, πως μια θέση στα επίσημα κοστίζει… μόνο 300 ευρώ, οι «ουρές» στα εκδοτήρια αύριο -πρώτη μέρα της κυκλοφορίας- μάλλον δεν είναι το πιθανότερο ενδεχόμενο.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το εξωτερικό περίβλημα του Μπερναμπέου βελτιώνεται, αλλά όχι στο επίπεδο που είχε υποσχεθεί η Ρεάλ

Η Ίντερ άναψε το πράσινο φως για διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με Μπαστόνι!

Μπαρτσελόνα: Πότε ανοίγουν οι νέες κερκίδες και πότε μπαίνει η στέγη στο Spotify Camp Nou

Επιβράβευση για Χιράλδες: H Θέλτα επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το 2028

Γιαμάλ: «Ασεβές και απαράδεκτο το σύνθημα για τους Μουσουλμάνους - Η χρήση της θρησκείας ως χλευασμού σε κάνει ρατσιστή»

Αποδιοπομπαίος τράγος στην Ιταλία ο Μπαστόνι, στη… γωνία η Μπαρτσελόνα

Η νύχτα ντροπής στην Ισπανία που συγκλόνισε τον Γιαμάλ: «Ήταν οργανωμένο από την άκρα δεξιά»!

Ράφα Μιρ: «Δεν βίασα καμία κοπέλα - Γνώρισα δύο σε κλαμπ, έκανα σεξ με κάθε μία ξεχωριστά και ζήλεψαν»

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει και πάλι να αγοράσει… αγγλικά

Μπαρτομέου: «Με ποιο κριτήριο είμαι ο χειρότερος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα;»