Το «παρών» κατά την εκδίκαση της έφεσης της ποινής των τριών αγωνιστικών που του επιβλήθηκε, ύστερα από το αντιαθλητικό χτύπημα στον Ασουνσάο, στο δεύτερο παιχνίδι της τελευταίας προκριματικής φάσης του Champions League με την Ατλέτικο Μαδρίτης, θα δώσει ο Τζιμπριλ Σισέ.

Η υπόθεση του Γάλλου επιθετικού θα εκδικαστεί την ερχόμενη Δευτέρα στη Νιόν, όπου ο Γάλλος επιθετικός θα ταξιδέψει μαζί με τον β' αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού, Τζόνι Βεκρή. Το «τριφύλλι» ζητάει να ανασταλεί η ποινή που επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της UEFA στον 28χρονο φορ.

Ο διεθνής στράικερ αναμένεται να υποστηρίξει ότι «είμαι ο τελευταίος παίκτης που θα επιχειρούσε να μαρκάρει βάναυσα αντίπαλο και να τον τραυματίσει. Δύο φορές στο παρελθόν έχω υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς από βάναυσα χτυπήματα των αντιπάλων».

Ο Σισέ θα μιλήσει αναλυτικά για τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς που είχε στην καριέρα του, ενώ είναι πιθανόν να κατατεθούν στην επιτροπή σχετικά dvd. Ο λόγος για τον οποίο αποφασίστηκε να πάει και ο Γάλλος στη Νιόν είναι για να αυξηθούν οι πιθανότητες να μειωθεί η ποινή του. Να σημειωθεί ότι ο 29χρονος δεν έχει αγωνιστεί ήδη σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι (με τη Γαλατάσαραϊ για το πρώτο ματς των ομίλων του Europa League).

Όσον αφορά την έκδοση της απόφασης της έφεσης, η πειθαρχική επιτροπή της UEFA θα την κάνει γνωστή την Τρίτη. Αν η τιμωρία του Γάλλου μειωθεί σε μία αγωνιστική, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Τεν Κάτε για τον αγώνα με την Ντιναμό στο Βουκουρέστι.

Επαναφέρει τον «Κάρα» στον άξονα

Τη σκέψη να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με σύστημα 4-3-2-1 έχει ο Χενκ Τεν Κάτε για το κυριακάτικο (21:15, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, ο Ολλανδός τεχνικός θα επαναφέρει τον Καραγκούνη στο άξονα, αριστερά από τον Ζιλμπέρτο και δεξιά από τον Βραζιλιάνο θα παίξει ο Κατσουράνης.

Όσον αφορά την άμυνα, ο 55χρονος προπονητής έχει το δίλλημα ποιον από τους Γκάμπριελ ή Καντέ να χρησιμοποιήσει στο ματς με την «Ένωση». Από εκεί και πέρα οι Βύντρα (δεξί μπακ αν παίξει ο Καντέ, αριστερό αν παίξει ο Γκάμπριελ), Μπιέρσμιρ, Σαριέγκι θα αγωνιστούν μπροστά από τον Τζόρβα. Πιο μπροστά, οι Λέτο (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξιά) και στην κορυφή της επίθεσης ο Σισέ.

* Οι «πράσινοι» σήμερα θα προπονηθούν στις 17:00.

* Το παιχνίδι ΑΕΚ-Ολυμπιακός παρακολούθησε ο Μάικ Σνούι, ο οποίος βρέθηκε χθες στο ΟΑΚΑ και θέλησε να δει από κοντά την «Ένωση». Ο Τεν Κάτε θα ενημερωθεί από τον συνεργάτη του, ώστε να καταστρώσει καλύτερα τα πλάνα του.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Αναμονή για τις επιστροφές των τραυματιών - Στο τέλος ο απολογισμός»

Νικολακόπουλος: «Η επιστροφή του Ταρέμι στα γκολ και η πέραση που έχει ο Πιρόλα στην Ιταλία»

ΑΕΚ: Επιστρέφει στις προπονήσεις και στρέφει το βλέμμα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Το ερωτηματικό με Ρότα

Νέο δημοσίευμα για ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον Πιρόλα

Έξι ομάδες από Τουρκία και Ισπανία θέλουν τον Μορόν!

ΠΑΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για τις επιστροφές - Το πλάνο Λουτσέσκου ενόψει playoffs και τελικού Κυπέλλου

ΑΕΚ: Αγωνία για Ρότα, επιστρέφει ο Βάργκα – «Γεμίζουν» ξανά τα Σπάτα ενόψει playoffs

Ολυμπιακός: «Ελληνικός κορμός» στο προσκήνιο – Τα πλάνα για μεταγραφές, αποχωρήσεις και επιστροφές

Τσανάκας: «Έστειλε μήνυμα τίτλου ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του παίκτες που έφεραν το πρωτάθλημα του 2024»