Μπροστά σε μία πιθανή ακύρωση της συναυλίας της στη Μαλαισία βρίσκεται η Μπιγιονσέ η οποία περνά εφιαλτικές ώρες, αφού έχει βρεθεί στο στόχαστρο μουσουλμάνων εξτρεμιστών! Οι ακραίες θρησκευτικές κοινότητες της περιοχής κατηγορούν την ποπ τραγουδίστρια ότι αποτελεί ανήθικο στοιχείο και κακό παράδειγμα για τους νέους, λόγω των «έξαλλων» εμφανίσεών της επί σκηνής.

Ο κίνδυνος αναβολής της συναυλίας της 28χρονης Αμερικανίδας αοιδού, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας είναι πλέον ορατός, δεδομένων των κατηγοριών που αντιμετωπίζει η ίδια εξαιτίας του προκλητικου παρουσιαστικού της. Συγκεκριμένα, τα μέλη της οργάνωσης υποστηρίζουν: «Η συγκεκριμένη παράσταση δεν ταιριάζει στις Μουσουλμανικές αρχές και αντιλήψεις. Το ντύσιμο και οι κινήσεις της κρίνονται ανήθικες!»

Επιπλέον, την προειδοποιούν πως σε αντίθετη περίπτωση θα λάβουν δραστικά μέτρα για να αποτρέψουν την προγραμματισμένη για τις 25 Οκτωβρίου.

Επιμέλεια: Αντιγόνη Ελευσινιώτη

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σωτήρης Τσαφούλιας: Αρνήθηκε αμερικανικό ριμέικ του «Έτερος Εγώ» με τον Αλ Πατσίνο

Άννα Βίσση: Το νέο εξώδικο Καρβέλα και οι Balenciaga αντρικές παντόφλες που άναψαν φωτιές

Κωνσταντίνος Αργυρός: Δεκάλεπτη αποθέωση στο Royal Albert Hall και αγκαλιά με την Αλεξάνδρα μετά το κράξιμο στο Παρίσι

Φελίσια Τσαλαπάτη: Έκοψε τα μαλλιά της καρέ και κάποιος δεν το πήρε καθόλου ψύχραιμα

Πρίγκιπας Harry: Το τελευταίο τηλεφώνημα με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και η σκέψη που τον βασανίζει 29 χρόνια μετά

Ζώδια: Από 24 Οκτωβρίου ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και κάποιοι θα τα βρουν σκούρα

Βρισηίδα Ανδριώτου: Μπήκε στα πρώτα «άντα» με δύο τούρτες και μια μικρή έκπληξη από το παρελθόν

Γιώργος Τσαλίκης: Του έσπασαν το αμάξι λίγο πριν από συνέντευξη Τύπου αλλά δεν μάσησε τα λόγια του

Βάνα Μπάρμπα: Το ψέμα που την πόνεσε και ο λόγος που δεν θεωρεί πλέον τη Βίσση απόλυτο είδωλο

Ηλίας Βρεττός: Camping στον Όλυμπο με την 6 μηνών έγκυο Αναστασία Δεληγιάννη