Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε τη μεταγραφή του πρώην παίκτη της Μεντ, Σπύρου Κέκκελη και του Αμερικανού, Ουίλιαμς Έίβερι . Ο πρώτος είναι ένας 25χρονος πλέϊ- μέϊκερ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κυανέρυθρους» για έναν χρόνο με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν.

Ο Ουίλιαμς Έϊβερι είναι το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου, μετά τους Σάββα Ηλιάδη, Σπύρο Κέκκελη και του νεαρού Μαυροειδή. Ο πρώτος είχε ξαναγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα την περίοδο 2003-2004 με τη φανέλα του Μακεδονικού. Ωστόσο, έμεινε μόνο για ένα «φεγγάρι» στην ομάδα της Κοζάνης καθώς η διοίκησή της κατήγγειλε τη σύμβαση με τον Αμερικανό άσο, μετά από τραυματισμό που θα τον άφηνε εκτός αγωνιστικής δράσης για δυο εβδομάδες.

Ο Έϊβερι αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ (1,88μ. - 26χρ.) και είναι απόφοιτος του κολλεγίου Ντιούκ, ενώ η «θητεία» του στο ΝΒΑ ξεκίνησε το 1999 (επιλέχθηκε στο ντραφτ) στο Νο 14 από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Εκεί παρέμεινε μέχρι το τέλος του 2002. Τη σεζόν 2003-04 μεταγράφηκε στον Μακεδονικό, όπου έμεινε για λιγότερο από ένα μήνα. Στη συνέχεια ακολούθησε η καριέρα του στην ισραηλινή Χαποέλ Τελ Αβίβ.


Τέλος, ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου, Κρις Χουγκάζ, προστέθηκε στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Επιμέλεια: Χρήστος Κατσιμάρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκρέι: «Υπάρχει πολύ ταλέντο στον ΠΑΟΚ, όταν κάποιος λείπει πρέπει ο επόμενος να αναλάβει»

Μπαζίνας: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα να είμαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα - Παίρνω πολλά από Καλάθη και Όσμαν»

Ομπράντοβιτς: «Όλα γίνονται εύκολα όταν έχεις μεγάλους και έξυπνους παίκτες»

Ρομπόλης: «Φάνηκε η διαφορά ποιότητας στο Άρης-ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός παίρνει σβηστά παιχνίδια που πέρυσι τον δυσκόλευαν»

ΑΕΚ: Συνθήματα κατά Μάκη Αγγελόπουλου στην Allwyn Arena

Το πανόραμα της Stoiximan GBL: Έκαναν το 2Χ2 Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Καρδίτσα και Περιστέρι Betsson

Καλαϊτζάκης: «Ασύλληπτη η άμυνά μας, δαγκώνουμε - Ο Ομπράντοβιτς κερδίζει τον σεβασμό γιατί τον δίνει»

Βόβορας: «Πήραμε ένα μάθημα, πρέπει να αποκτήσουμε χαρακτήρα»

Ομπράντοβιτς: «Η άμυνα ήταν στο επίπεδο που πρέπει, η επίθεση όχι»

«Πράσινο» πάρτι στην Πάτρα: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Προμηθέα