Την ευχαρίστησή του για το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Κακά με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος φορ υποστήριξε ότι δεν είναι δυσαρεστημένος, που ο συμπαίκτης του εκτέλεσε το πέναλτι κόντρα στη Βιγιαρεάλ (2 – 0), παρά γεγονός πως τα ισπανικά ΜΜΕ, υποδήλωσαν το αντίθετο.

«Ήταν πέναλτι του Κακά και είμαι χαρούμενος που άρχισε να σκοράρει. Ο προπονητής έχει πει πως ο Κακά θα εκτελεί τα πέναλτι, άλλωστε δεν έχω βάλει στόχο να βγω πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Δε με ενδιαφέρει να θα πετύχω κάποιο τέρμα ή όχι, αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζει η ομάδα. Μέχρι στιγμής τα πηγαίνουμε καλά, η ομάδα κερδίζει και βελτιώνεται συνέχεια, ενώ πετυχαίνουμε και πολλά γκολ. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό» δήλωσε σε ισπανικά ΜΜΕ, ο διεθνής επιθετικός.

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπαρτσελόνα: Πότε ανοίγουν οι νέες κερκίδες και πότε μπαίνει η στέγη στο Spotify Camp Nou

Επιβράβευση για Χιράλδες: H Θέλτα επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το 2028

Γιαμάλ: «Ασεβές και απαράδεκτο το σύνθημα για τους Μουσουλμάνους - Η χρήση της θρησκείας ως χλευασμού σε κάνει ρατσιστή»

Αποδιοπομπαίος τράγος στην Ιταλία ο Μπαστόνι, στη… γωνία η Μπαρτσελόνα

Η νύχτα ντροπής στην Ισπανία που συγκλόνισε τον Γιαμάλ: «Ήταν οργανωμένο από την άκρα δεξιά»!

Ράφα Μιρ: «Δεν βίασα καμία κοπέλα - Γνώρισα δύο σε κλαμπ, έκανα σεξ με κάθε μία ξεχωριστά και ζήλεψαν»

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει και πάλι να αγοράσει… αγγλικά

Μπαρτομέου: «Με ποιο κριτήριο είμαι ο χειρότερος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα;»

Αναστατωμένη μετά τον Ραφίνια η Μπαρτσελόνα: Ζήτησε από την Ισπανία να μην παίξει ο Λαμίν Γιαμάλ στο επόμενο φιλικό

Έναν μήνα εκτός ο τραυματίας Ραφίνια, χάνει τα προημιτελικά του Champions League