Η διαιτησία του κ. Δαλούκα στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός την Τετάρτη επικρατεί σήμερα (25/09) στα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται με τα πλάνα του Ζίκο σχετικά με τον Ολυμπιακό. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκεται η αργοπορημένη άφιξη των Σισέ και Γκάμπριελ στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Λεβαδειακού από τον Κίκε Ερνάντεθ.

Ειδικότερα:

«Αυτόν τον θρύλο θέλω», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και αναφέρεται στα αγωνιστικά πλάνα του Ζίκο σχετικά με τον Ολυμπιακό. Από την πλευρά της, η Εξέδρα γράφει «Πάγ(κ)ο σε Σισέ».

Το Goal News αναφέρει «Μπαμ και μπουμ… οι Κουμπαριές!», ενώ ο «Φίλαθλος» λέει «Ασπίδα στην ΑΕΚ».

Το «Φως» γράφει «Το’ πε, το’ πε ο παπαγάλος, ούτε φέτος θα το πάρει άλλος», ενώ ο «Πρωταθλητής» αναφέρει «Έτσι ως το τέλος».

Η «Ώρα των Σπορ» υποστηρίζει ότι «Δεν διαγράφουν τον «χασάπη»», ενώ το «Score Live» αναφέρει «Δέκα χρόνια αηδία… η κόκκινη ιστορία».

Τέλος, η «Πράσινη» γράφει «Ξεδιάντροπη αλητεία!», ενώ η Derby News αναφέρει «Σαΐτες στα πλευρά της ΑΕΚ». Από την πλευρά της, η Γάτα υποστηρίζει ότι «Ζίκο φέρε μας τον Αντριάνο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube