Ιταλία και Παραγουάη έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πρώτη θέση του Α’ ομίλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο U-20 που διεξάγεται στην Αίγυπτο. Το 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων, αφήνοντας στους διοργανωτές, που επιβλήθηκαν με 4-1του Τρίνινταντ, τη μοναξιά της κορυφής.

Οι Λατιναομερικάνοι είναι αυτοί που μάλλον θα απογοητεύτηκαν από το τελικό αποτέλεσμα, αφού είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα, δοκιμάζοντας αρκετές φορές τις ικανότητες του τερματοφύλακα των «ατζουρίνι», Τζιουζέπε Φιορίλο. Αντίθετα, οι Ιταλοί, χωρίς φαντασία στο παιχνίδι τους, απείλησαν μόνο από στημένες φάσεις και θα πρέπει μα έφυγαν ικανοποιημένοι από τον ένα βαθμό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ: Ζ.Σίλβα, Πιρίς, Χουτ, Μπενίτες, Φ.Σίλβα, Μπούργκος, Πέρες, Κριστάλδο (81’ Καμπαγιέρο), Σανταντέρ (87’ Πάες), Μορέιρα, Μαρτίνεθ (57’ Ορτίθ).

ΙΤΑΛΙΑ: Φιορίλο, Τζεντίλι (81’ Κρεσέντσι), Αλμπερτάτσι, Καλντερόνι, Ματσαράνι, Εουσέπι (72’ Μαριτάτο), Σκιάκα, Μπίνι, Μποναβεντούρα, Μουστάτσιο (55’ Μισουράκα), Ράτζο.

Η βαθμολογία του Α’ ομίλου:

Αίγυπτος 3 4-1
Ιταλία 1 0-0
Παραγουάη 1 0-0
Τρίνινταντ 0 1-4

Η επόμενη αγωνιστική περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Ιταλία-Τρίνινταντ και Αίγυπτος-Ουρουγουάη.

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χαμός για μία φανέλα της Αργεντινής από τους παίκτες της Μαυριτανίας, πήρε του Μέσι ο Κοϊτά

FIFA: Στα πρότυπα της ΔΟΕ για τα transgender άτομα στο ποδόσφαιρο γυναικών

Ισόπαλο το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ - Δεν αγωνίστηκε ο Ελ Κααμπί

Ο Σαχαμπό υπέγραψε τη νίκη της Ρουάντα σκοράροντας το παρθενικό τέρμα του με το εθνόσημο!

Βγήκε νικήτρια από τη ματσάρα με την Ελβετία με φοβερό Βιρτς η Γερμανία - Τούμπαρε τη Νορβηγία η Ολλανδία

Στον πάγκο ο Ελ Κααμπί για το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ

Στον πάγκο Γιόβιτς και Γκατσίνοβιτς για το φιλικό της Σερβίας με την Ισπανία

Προπονητής Σενεγάλης: «Όλοι γνωρίζουν ότι είμαστε πρωταθλητές Αφρικής, τα τρόπαια κερδίζονται στον αγωνιστικό χώρο»

Τρέλα για Μέσι: Γίνεται ο πρώτος παίκτης ever που θα παίξει σε γήπεδο με εξέδρα στο όνομά του!

Συγκλόνισαν Ταρέμι και παίκτες του Ιράν τιμώντας την τραγωδία στη Μινάμπ με σχολικές τσάντες