Σε δεύτερη μοίρα πέρασε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι την ενόχληση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ύστερα από την αντικατάσταση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού στο 79’ της χθεσινής νίκης (3-0) της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Τενερίφη. Συγκεκριμένα, ο Χιλιανός προπονητής των «μερένχες» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του ματς ότι «τέτοιου είδους ζητήματα δεν έχουν σημασία».
«Θεωρώ ότι είναι ασήμαντα τέτοιου είδους ζητήματα, ώστε να τους δοθεί σημασία», ανέφερε αρχικά ο 56χρονος τεχνικός και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κανένας ποδοσφαιριστής στον κόσμο που του αρέσει να γίνεται αλλαγή. Είδα ότι αυτό ήταν το καλύτερο για την ομάδα, αφού το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί. Δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα».
Στη συνέχεια, ο Πελεγκρίνι έπλεξε το εγκώμιο του Κακά και υποστήριξε: «Σε γενικές γραμμές το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό. Η είσοδος δύο εξαιρετικών ποδοσφαιριστών (σ.σ.: Κακά και Γκούτι) μας βοήθησε αρκετά. Ο Κακά ήταν εκτός, επειδή έχουμε την Τετάρτη το παιχνίδι του Champions League (με τη Μαρσέιγ στο Μπερναμπέου). Άλλαξε την εικόνα του αγώνα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε χωρίς εκείνον, αλλά είχαμε σαφή προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο και βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος του αγώνα».
Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης