Την ικανοποίησή του που κατάφερε να σκοράρει σε άλλον έναν αγώνα εξέφρασε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα σημείωσε το πρώτο γκολ των «μπλαουγκράνα» στη νικηφόρα εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Μάλαγα (2 – 0), το Σάββατο το βράδυ.

Μιλώντας σε ισπανικά ΜΜΕ, μετά τη νίκη των Καταλανών, ο Σουηδός φορ είπε πως «είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα πάλι, αλλά είμαι περισσότερο ευτυχισμένος που κέρδισε η ομάδα μου σε μια δύσκολη έδρα. Ήταν δύσκολο να πετύχουμε γκολ στο συγκεκριμένο ματς, όμως ο Μέσι κατάφερε να μου δημιουργήσει μια καλή ευκαιρία, την οποία εκμεταλλεύτηκα, ανοίγοντας το σκορ. Η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά κερδίσαμε επειδή δουλέψαμε σκληρά σε όλη τη διάρκεια του ματς. Δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι, κυρίως επειδή ο διαιτητής σφύραγε συνέχεια, διακόπτοντας το ματς».

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπαρτσελόνα: Πότε ανοίγουν οι νέες κερκίδες και πότε μπαίνει η στέγη στο Spotify Camp Nou

Επιβράβευση για Χιράλδες: H Θέλτα επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το 2028

Γιαμάλ: «Ασεβές και απαράδεκτο το σύνθημα για τους Μουσουλμάνους - Η χρήση της θρησκείας ως χλευασμού σε κάνει ρατσιστή»

Αποδιοπομπαίος τράγος στην Ιταλία ο Μπαστόνι, στη… γωνία η Μπαρτσελόνα

Η νύχτα ντροπής στην Ισπανία που συγκλόνισε τον Γιαμάλ: «Ήταν οργανωμένο από την άκρα δεξιά»!

Ράφα Μιρ: «Δεν βίασα καμία κοπέλα - Γνώρισα δύο σε κλαμπ, έκανα σεξ με κάθε μία ξεχωριστά και ζήλεψαν»

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει και πάλι να αγοράσει… αγγλικά

Μπαρτομέου: «Με ποιο κριτήριο είμαι ο χειρότερος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα;»

Αναστατωμένη μετά τον Ραφίνια η Μπαρτσελόνα: Ζήτησε από την Ισπανία να μην παίξει ο Λαμίν Γιαμάλ στο επόμενο φιλικό

Έναν μήνα εκτός ο τραυματίας Ραφίνια, χάνει τα προημιτελικά του Champions League