Την ώρα που η θέση του Ρομπέρτο Ντοναντόνι στη Νάπολι κρίνεται επισφαλής, ο Ντέλιο Ρόσι «φούντωσε» τις φήμες που θέλουν την ιταλική ομάδα να αλλάζει σύντομα προπονητή. Ο Ρόσι παραδέχθηκε ότι είναι πολύ κοντά σε κάποια ομάδα, αν και βρίσκεται στην κορυφή των υποψήφιων προπονητών να αντικαταστήσουν τον Βάλτερ Τζένγκα στην Παλέρμο.
«Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι νέο να σας πω. Ξέρω ότι πολύ σύντομα θα καθίσω στον πάγκο κάποιας ομάδας. Μου αρέσει η ιδέα της Νάπολι, αλλά προς το παρόν δεν έχω κάποια επαφή με άλλες ιταλικές ομάδες», δήλωσε ο Ρόσι στο «TuttoMercatoWeb».
Ερωτηθείς αν προτιμούσε να εργαστεί στη Νάπολι ή την Παλέρμο, ο Ιταλός προπονητής απάντησε: «Δεν μπορώ να πάρω τέτοιες αποφάσεις, αφού δεν έχε συμβεί κάτι ακόμα».
Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης