Δε θα διοργανώσει για τρίτη φορά Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου το Μεξικό. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας της Κεντρικής Αμερικής ανακοίνωσε πως αποσύρει την υποψηφιότητά της για την ανάληψη της διοργάνωσης του 2018 ή του 2022, όπως επισήμανε στέλεχος της Femexfut.

«Η απόφασή μας βασίζεται σε δύο λόγους, την παγκόσμια οικονομική κατάσταση και τις ανάγκες επένδυσης στις δικές μας υποδομές», ήταν τα λόγια του Ντέσιο Ντε Μαρία.

Έτσι, οι υποψήφιες για τα Μουντιάλ των δυο προαναφερόμενων ετών παραμένουν οι Αυστραλία, Βέλγιο/Ολλανδία, Αγγλία, Ινδονησία, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Ισπανία/Πορτογαλία, Κατάρ, Ρωσία και ΗΠΑ. Η χώρα που θα αναλάβει τα Παγκόσμια Κύπελλα 2018 και 2002 θα γνωστοποιηθεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο από τη FIFA, στο πλαίσιο της κλήρωσης της τελικής φάσης για τη Νότια Αφρική.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χαμός για μία φανέλα της Αργεντινής από τους παίκτες της Μαυριτανίας, πήρε του Μέσι ο Κοϊτά

FIFA: Στα πρότυπα της ΔΟΕ για τα transgender άτομα στο ποδόσφαιρο γυναικών

Ισόπαλο το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ - Δεν αγωνίστηκε ο Ελ Κααμπί

Ο Σαχαμπό υπέγραψε τη νίκη της Ρουάντα σκοράροντας το παρθενικό τέρμα του με το εθνόσημο!

Βγήκε νικήτρια από τη ματσάρα με την Ελβετία με φοβερό Βιρτς η Γερμανία - Τούμπαρε τη Νορβηγία η Ολλανδία

Στον πάγκο ο Ελ Κααμπί για το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ

Στον πάγκο Γιόβιτς και Γκατσίνοβιτς για το φιλικό της Σερβίας με την Ισπανία

Προπονητής Σενεγάλης: «Όλοι γνωρίζουν ότι είμαστε πρωταθλητές Αφρικής, τα τρόπαια κερδίζονται στον αγωνιστικό χώρο»

Τρέλα για Μέσι: Γίνεται ο πρώτος παίκτης ever που θα παίξει σε γήπεδο με εξέδρα στο όνομά του!

Συγκλόνισαν Ταρέμι και παίκτες του Ιράν τιμώντας την τραγωδία στη Μινάμπ με σχολικές τσάντες