«Αν κάποια στιγμή σκοράρω σε βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα διστάσω να πανηγυρίσω», εκμυστηρεύτηκε ο Κάρλος Τέβες.
Ο πρώην άσος των «κόκκινων διαβόλων» μετακόμισε το καλοκαίρι στη μισητή συμπολίτισσα Μάντσεστερ Σίτι, ενώ στο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ.
«Στο ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ επέλεξα να μην πανηγυρίσω με τους συμπαίκτες μου τα τέρματα της ομάδας μου, ωστόσο ο τρόπος που με αντιμετώπισε το κοινό στο “Ολντ Τράφορντ” με πίκρανε. Στον επόμενο ντέρμπι δεν θα διστάσω πάντως…».
Η Σίτι όμως κοντραρίστηκε ήδη και με την πρώτη ομάδα του Τέβες στην Αγγλία, την Γουέστ Χαμ. «Αν και σκόραρα κόντρα στην Γουέστ Χαμ προτίμησα να μην πανηγυρίσω τα τέρματά μου. Τα “σφυριά” είναι η πρώτη ομάδα μου στο “Νησί” και έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης