Αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις νίκες παρουσιάζονται στον ΠΑΟΚ, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον συμπολίτη Ηρακλή (Δευτέρα, 5/10).

Ο Φερνάντο Σάντος συνέστησε στους παίκτες του να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, προκειμένου να συγκεντρωθούν απόλυτα στον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από τους τρεις βαθμούς. Ο Πορτογάλος τεχνικός ευελπιστεί ότι ένα θετικό αποτέλεσμα θα αναπτερώσει το ηθικό στις τάξεις της ομάδας και θα αποτελέσει την απαρχή για μια καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Στη χθεσινή προπόνηση έγιναν κάποιες δοκιμές, ωστόσο και πάλι δεν φάνηκε ξεκάθαρα ποιοι θα κληθούν να ξεκινήσουν στον αγώνα με αντίπαλο τον «Γηραιό». Σε πρώτη φάση ο Σάντος επέλεξε το 4-3-3 και στη συνέχεια το 4-4-2. Από όσα έδειξε όμως τις προηγούμενες μέρες δεν πρόκειται να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπιανκόν: «Ξεκάθαρο πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς - Τραγικά όσα είδαμε από διαιτητή και VAR»

Μεντιλίμπαρ: «Και 25 λεπτά να είχαμε, πάλι καθυστερήσεις θα έκανε η Κηφισιά»

Με Ουάρντα, αλλά χωρίς δύο με Ατρόμητο η ΑΕΛ

Τα highlights από την γκέλα του Ολυμπιακού ενάντια στην Κηφισιά

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κηφισιά

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να βγει νικητής από το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Συγκλονιστικός Τεττέη, ξέσπασε σε λυγμούς σε ζωντανή σύνδεση μετά το τελευταίο του ματς με την Κηφισιά

Δεσύλλας: «Πρέπει να είναι βελτιωμένος και να αποφύγει τα λάθη ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα για Τούμπα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τρομερή αύρα και πολύ μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον ΟΦΗ - Οι σκέψεις του Νίκολιτς για την 11άδα»

Χριστόγλου: «Κωμωδία, ρεσιτάλ από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.