Η Λάρισα, στο πρώτο φιλικό της περιόδου και παρουσία χιλίων φιλάθλων στο Εθνικό Στάδιο της Λαμίας αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την τοπική ομάδα.

Η ομάδα της Λαμίας μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε 2-0 με σκόρερ τον Ψυχογιό στο 27' και στο 43'. Η Λάρισα είχε τη δυνατότητα να μειώσει στο 45’ αλλά ο Διγκόζης έχασε πέναλτι (απέκρουσε ο Καραναστάσης).

Η ΑΕΛ παρουσιάστηκε καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο κι έφτασε στην ισοφάριση. Στο 52' ο Σπάσιτς μείωσε σε 2-1 και στο 60' ο Κυπαρίσσης έκανε το 2-2. Οι παίχτες της Λάρισας είχαν και άλλες ευκαιρίες για να κερδίσουν τον αγώνα αλλά τρεις φορές οι αμυντικοί της Λαμίας έδιωξαν την μπάλα πάνω από τη γραμμή.

Η σύνθεση της Λάρισας: Κοτσόλης (46' Κηπουρός), Γκαλίτσιος (46' Στουρνάρας), Σίμος, Πάσιος, Κατσιαρός (46' Φλώρος), Γκίκας (46' Τσιάτσιος), Διγκόζης (46' Ζιάγκας), Σέρμπαν, Καλαντζής (46' Σπάσιτς), Γαρβιλόπουλος (46' Γαβριλόπουλος), Παπακώστας (46' Αλωνεύτης).

Επιμέλεια Ιωάννης Ντούζγος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube