Επεισόδια με έναν νεκρό και δέκα τραυματίες ξέσπασαν λίγο πριν την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα στην περιοχή Σιρόκι Μπρίγεκ της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης, μεταξύ τοπικής ομάδας και ομάδας από το Σαράγεβο. Ο φίλαθλος που έχασε τη ζωή του ήταν οπαδός της φιλοξενούμενης ομάδας και δέχθηκε χτύπημα με πέτρα από αντιπάλους στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τα βοσνιακά μέσα ενημέρωσης, τα επεισόδια διαδραματίστηκαν έξω από το γήπεδο, όταν οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας, που αποκαλούν εαυτούς «Ορδές του Κακού», κατέστρεψαν αρκετά σταθμευμένα οχήματα και προκάλεσαν μεγάλες ζημιές σε διπλανό κτίριο, όπου φιλοξενούνται αθλητικές δραστηριότητες.

Το νέο αυτό δυσάρεστο συμβάν που είχε για μια ακόμη φορά πρωταγωνιστές οπαδούς ομάδων ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά παρόμοιων γεγονότων. Λίγες μέρες πριν έχασε τη ζωή του ένας φίλαθλος της Τουλούζ στη Σερβία ύστερα από πού δέχθηκε από οπαδούς της Παρτιζάν.

Επιμέλεια: Εμμανουέλα Σταματοπούλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χαμός για μία φανέλα της Αργεντινής από τους παίκτες της Μαυριτανίας, πήρε του Μέσι ο Κοϊτά

FIFA: Στα πρότυπα της ΔΟΕ για τα transgender άτομα στο ποδόσφαιρο γυναικών

Ισόπαλο το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ - Δεν αγωνίστηκε ο Ελ Κααμπί

Ο Σαχαμπό υπέγραψε τη νίκη της Ρουάντα σκοράροντας το παρθενικό τέρμα του με το εθνόσημο!

Βγήκε νικήτρια από τη ματσάρα με την Ελβετία με φοβερό Βιρτς η Γερμανία - Τούμπαρε τη Νορβηγία η Ολλανδία

Στον πάγκο ο Ελ Κααμπί για το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ

Στον πάγκο Γιόβιτς και Γκατσίνοβιτς για το φιλικό της Σερβίας με την Ισπανία

Προπονητής Σενεγάλης: «Όλοι γνωρίζουν ότι είμαστε πρωταθλητές Αφρικής, τα τρόπαια κερδίζονται στον αγωνιστικό χώρο»

Τρέλα για Μέσι: Γίνεται ο πρώτος παίκτης ever που θα παίξει σε γήπεδο με εξέδρα στο όνομά του!

Συγκλόνισαν Ταρέμι και παίκτες του Ιράν τιμώντας την τραγωδία στη Μινάμπ με σχολικές τσάντες