Ο Κρίστιαν Νέμεθ δεν μπόρεσε να χαρεί όσο θα ήθελε το πρώτο του γκολ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, στη νίκη της Ουγγαρίας με 2-0 επί των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αποτέλεσμα που «σφράγισε» την πρόκριση στη φάση των «16». Ο 20χρονος φορ της ΑΕΚ «έχασε» τη γιαγιά του προ ημερών και έχει επηρεαστεί ψυχολογικά.

«Ήταν καλό που σκόραρα, γιατί γνωρίζω πως όλοι έχουν απαιτήσεις από μένα. Όμως η χαρά μου ήταν μισή, γιατί έμαθα πως η γιαγιά μου πέθανε την Τετάρτη και η απώλειά είναι μεγάλη. Όταν η μπάλα πήγε στα δίχτυα τη σκέφτηκα. Λυπάμαι πως δεν μπορούσα να είμαι στην πατρίδα μου για την κηδεία της, αλλά όταν επιστρέψω στην Ουγγαρία θα επισκεφτώ το μνήμα της. Ελπίζω να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση, γιατί με το ποδόσφαιρο ξεχνιέμαι από τις άσχημες σκέψεις», τόνισε, ενώ επισήμανε πως συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο από το ματς της πρεμιέρας απέναντι στην Ονδούρα. «Πέρα από τον ψυχικό πόνο υπάρχει και ο σωματικός, αφού εξακολουθώ να πονώ στον αστράγαλο. Ελπίζω οι γιατροί να με αφήσουν να παίξω απέναντι στην Τσεχία την Τρίτη».

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που ανήκει στη Λίβερπουλ δεν έκρυψε την πικρία του για τη σκληρή κριτική που δέχτηκε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του μετά την απρόσμενη ήττα από την Ονδούρα. «Δεχτήκαμε σκληρή κριτική. Είναι άσχημο να στήνεται στον τοίχο μετά από μία κακή ημέρα η ομάδα αυτή που έχει πετύχει τόσα πολλά. Όλοι μας μάθαμε από ό,τι έγινε και περιμένουμε το παιχνίδι με την Τσεχία. Πιστεύω πως θα γίνει καλό ματς».

Το γκολ του Νέμεθ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χαμός για μία φανέλα της Αργεντινής από τους παίκτες της Μαυριτανίας, πήρε του Μέσι ο Κοϊτά

FIFA: Στα πρότυπα της ΔΟΕ για τα transgender άτομα στο ποδόσφαιρο γυναικών

Ισόπαλο το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ - Δεν αγωνίστηκε ο Ελ Κααμπί

Ο Σαχαμπό υπέγραψε τη νίκη της Ρουάντα σκοράροντας το παρθενικό τέρμα του με το εθνόσημο!

Βγήκε νικήτρια από τη ματσάρα με την Ελβετία με φοβερό Βιρτς η Γερμανία - Τούμπαρε τη Νορβηγία η Ολλανδία

Στον πάγκο ο Ελ Κααμπί για το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ

Στον πάγκο Γιόβιτς και Γκατσίνοβιτς για το φιλικό της Σερβίας με την Ισπανία

Προπονητής Σενεγάλης: «Όλοι γνωρίζουν ότι είμαστε πρωταθλητές Αφρικής, τα τρόπαια κερδίζονται στον αγωνιστικό χώρο»

Τρέλα για Μέσι: Γίνεται ο πρώτος παίκτης ever που θα παίξει σε γήπεδο με εξέδρα στο όνομά του!

Συγκλόνισαν Ταρέμι και παίκτες του Ιράν τιμώντας την τραγωδία στη Μινάμπ με σχολικές τσάντες