Τέλος καλό, όλα καλά με τον Φερνάντο Γιορέντε, ο οποίος δεν έχει κάτι σοβαρό τελικά και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που διακομίσθηκε χθες. Ο Ισπανός επιθετικός τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της Μπιλμπάο με τη Βαγιαδολίδ (2-2) για την 6η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν, αλλά προς τέρψιν όλων, δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό.

Έτσι λοιπόν, ο Γιορέντε πήρε τελικά εξιτήριο από το νοσοκομείο «Rio Ortega» του Βαγιαδολίδ, όπως ανακοίνωσε σχετικά η διοίκηση της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο διεθνής επιθετικός εισήχθη χθες, μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Προληπτικά, πήγε στο νοσοκομείο, αλλά όπως του ανακοίνωσαν οι γιατροί, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και απλά ο 24χρονος άσος θα πρέπει να μείνει σπίτι του για δύο με τρεις μέρες, προκειμένου να ξεκουραστεί.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπαρτσελόνα: Πότε ανοίγουν οι νέες κερκίδες και πότε μπαίνει η στέγη στο Spotify Camp Nou

Επιβράβευση για Χιράλδες: H Θέλτα επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το 2028

Γιαμάλ: «Ασεβές και απαράδεκτο το σύνθημα για τους Μουσουλμάνους - Η χρήση της θρησκείας ως χλευασμού σε κάνει ρατσιστή»

Αποδιοπομπαίος τράγος στην Ιταλία ο Μπαστόνι, στη… γωνία η Μπαρτσελόνα

Η νύχτα ντροπής στην Ισπανία που συγκλόνισε τον Γιαμάλ: «Ήταν οργανωμένο από την άκρα δεξιά»!

Ράφα Μιρ: «Δεν βίασα καμία κοπέλα - Γνώρισα δύο σε κλαμπ, έκανα σεξ με κάθε μία ξεχωριστά και ζήλεψαν»

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει και πάλι να αγοράσει… αγγλικά

Μπαρτομέου: «Με ποιο κριτήριο είμαι ο χειρότερος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα;»

Αναστατωμένη μετά τον Ραφίνια η Μπαρτσελόνα: Ζήτησε από την Ισπανία να μην παίξει ο Λαμίν Γιαμάλ στο επόμενο φιλικό

Έναν μήνα εκτός ο τραυματίας Ραφίνια, χάνει τα προημιτελικά του Champions League