Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Παναθηναικός ενόψει της πρεμιέρας της κορυφαίας διασυλογικής διοργάνωσης, Indesit European Champions League. Οι «πράσινοι» θα κληθούν να ανατιμετωπίσουν αρχικά την αυστριακή, Aon hotvolleys, την Τέταρτη (17:00) και όλα δείχνουν ότι είναι πανέτοιμοι να πετύχουν ένα θετικό ξεκίνημα στις ευρωπαικές τους υποχρεώσεις.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών, Στέλιος Καζάζης, σε δηλώσεις του εμφανίστηκε ιδαίτερα αισιόδοξος για το ξεκίνημα της ομάδας του στην διοργάνωση. «Είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι θα κάνουμε ένα νικηφόρο ξεκίνημα στον θεσμό. Απέναντί μας έχουμε μια εξαιρετικά ικανή ομάδα η οποία -και βάσει των στοιχείων που έχουμε ήδη συλλέξει- μπορεί να κάνει ζημιά στην έδρα οποιουδήποτε αντιπάλου. Παρ` όλα αυτά είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και πιστεύω ότι την Τετάρτη θα πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Στην αντίπερα όχθη, ο προπονητής της αυστριακής ομάδας, Τζιάνι Κρετού τόνισε ότι ο Παναθηναικός είναι ανώτερος και ότι θα έχει σαφώς μεγαλύτερη πίεση στην επικείμενη αναμέτρηση γαι τη νίκη. «Κατά τη γνώμη μου ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα του Β’ ομίλου. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας είναι μια συμπαγής ομάδα, η οποία μάλιστα ενισχύθηκε πρόσφατα από μερικούς πολύ καλούς παίκτες. Παρ` όλα αυτά θα πρέπει πλέον να αποδείξει τόσο ότι αντέχει να αγωνίζεται ως φαβορί όσο και ότι οι σπουδαίοι παίκτες που διαθέτει μπορούν να συγκροτήσουν ένα καλό σύνολο. Σε αυτή την αναμέτρηση θα έλεγα ότι ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερη πίεση για τη νίκη από ότι εμείς», δήλωσε ο τεχνικός των αντιπάλων των «πράσινων».

Σε αγωνιστικό επίπεδο τώρα, ο Στέλιος Καζάζης δεν θα έχει στην διάθεση του τον Βίκτορα Κουρούπη, ο οποίος διανύει περόδο αποθεραπείας. Ενώ από την αντίπαλη ομάδα, θα απουσιάζει ο λίμπερο, Γιούσι Χέινο, ο οποίος προσβλήθηκε από πνευμονία και οι πιθανότητες να δώσει το παρών στην αναμέτρηση με τον Παναθηναικό έχουν ελαχιστοποιηθεί. Επίσης, απών από την αναμέτρηση θα είναι και ο κεντρικός, Φίλιξ Ράινερ, ο οποίος βέβαια θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν ανήκει στις βασικές επιλογές του Τζιάνι Κρετού.

Επιμέλεια: Χριστίνα Σγούρα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube