Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ντιντιέρ Ντρογκμπά για τον πρώην προπονητή του Ζόσε Μουρίνιο και σε δηλώσεις του ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Πραγματικά λάτρευα να παίζω γι’ αυτόν, γιατί είναι ο κύριος υπεύθυνος για την πορεία της καριέρας μου, ήμουν έτοιμος να σπάσω τα πόδια μου γα τον Μουρίνιο».

Ο 31χρονος επιθετικός των «μπλε», στην συνέχεια των δηλώσεων του τόνισε ότι: «Ο Μουρίνιο είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να δουλεύει με κάθε παίκτη και να το ανεβάζει την ψυχολογία. Το μόνο που απαιτούσε από εμάς ήταν να αποδίδουμε στο γήπεδο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντρογκμπά αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2004 από την Τσέλσι, όμως εκείνο τον καιρό δεν ήταν λίγοι αυτή που θεωρούσαν ότι η μεταγραφή του Ιβοριανού, ήταν μια κίνηση εντυπωσιασμού από τον πρόεδρο της ομάδας, Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Με 100 τέρματα σε 224 συμμετοχές όμως, απέδειξε το αντίθετό.

Επιμέλεια: Φίλιππος Παναγιώτου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τσεκάρουν τον Κονσεϊσάο της Γιουβέντους»

Κρατιέται στην Premier η Λιντς, πέφτει με ψηλά το κεφάλι η Μπέρνλι

Σαλάχ: «Έχω πολύ καλές επιλογές, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα την επόμενη ομάδα»!

Ο Πεπ εξήγησε γιατί... έχασε το Παρί - Μπάγερν: «Με τόσο σκ@@@ παίκτες, πήγα να δω Στόκπορτ»!

Χωρίς Σαλάχ η Λίβερπουλ κόντρα στη Γιουνάιτεντ - Σλοτ: «Θα επιστρέψει, του αξίζει μεγάλη αποχαιρετιστήρια στιγμή»

Premier League - 35η αγωνιστική: Στην κόψη του ξυραφιού ο τίτλος με δύσκολες αποστολές για Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι

«Ο Τονάλι θέλει να μείνει Αγγλία με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ να μονομαχούν για χάρη του»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξετάζεται ο Ιραόλα, παραμένει πιθανότερο το σενάριο παραμονής του Κάρικ

«Η Άρσεναλ προγραμματίζει πωλήσεις ώστε να μαζέψει χρήματα για την αγορά του Άλβαρες από την Ατλέτικο»

Αυτό το… δικό της παιδί, δεν έπρεπε να χαθεί: Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Μέινου!