Ολοένα και πιο «δεξιά»(όπως λέει και ο λαός) πηγαίνουν τα πράγματα στη ζωή του Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο. Ο Αργεντινός τενίστας με τα εξαιρετικά και δυνατά σερβίς, που εξέπληξε τους πάντες νικώντας τον Ρότζερ Φέντερερ στον τελικό του αμερικανικού Όπεν, φαίνεται ότι πέραν της εξαιρετικής αγωνιστικής περιόδου που διανύει τα πηγαίνει περίφημα και σε ό,τι αφορά το αντίθετο φύλο.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο από τη Βραζιλία, που ακούει στο όνομα Λόλα Μπιζέρα, αποκάλυψε ότι διατηρεί σχέση μαζί του. Όλα ξεκίνησαν μέσω facebook, όταν η εντυπωσιακή Βραζιλιάνα «ανέβασε» μερικές φωτογραφίες της, προσελκύοντας το ενδιαφέρον του Αργεντινού.

«Μου έστειλε ένα μήνυμα λέγοντάς μου ότι του άρεσαν πολύ οι φωτογραφίες μου και από εκείνο το σημείο αρχίσαμε να μιλάμε στο διαδίκτυο», τόνισε αρχικά η Λόλα για να προσθέσει:

«Την ίδια ημέρα που κέρδισε το Αμερικανικό Όπεν του έστειλα mail για να του δώσω συγχαρητήρια και όταν επέστρεψε στην Αργεντινή μου τηλεφώνησε αμέσως προσκαλώντας με σε μία γιορτή. Τότε πραγματοποιήθηκε η πρώτη μας συνάντηση».

Στη συνέχεια «έπλεξε» το εγκώμιο του Ντελ Πότρο λέγοντας: «Μου αρέσουν οι άνδρες με ωραίο παρουσιαστικό και αυτός διαθέτει κάτι τέτοιο. Είναι ένας ειλικρινής άνδρας που έχει τα πόδια του στη Γη, και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Καταλήγοντας, μάλιστα, ερωτηθείς αν είχε ποτέ στο παρελθόν ερωτική σχέση με κάποιον αθλητή, δεν δίστασε να απαντήσει ότι:

«Εγώ ήμουν στο παρελθόν με έναν ποδοσφαιριστή και οφείλω να πω ότι είχε μεγάλη αντοχή. Όμως δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρούνιας-Μιλλούση: Αγωνία και συγκίνηση στον πρώτο αγώνα της κόρης τους Σοφίας

Αλεξάνδρα Νίκα: Οι προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο της κόρης τους ξεκίνησαν

Αθηνά Οικονομάκου: Στο ατελιέ της Κριθαριώτη για την πρόβα νυφικού της!

Σιμώνη Χριστοδούλου: Η θυελλώδης σχέση της με τον σύζυγό της Αντρέα Γεωργίου, η βάφτιση και το όνομα της κόρης τους

Ελένη Μενεγάκη: Από την Ισπανία στέλνει ένα μήνυμα μέσω των στίχων των Gipsy Kings

Παύλος Σταματόπουλος: Πήγε για φαγητό με τη Σίσσυ Χρηστίδου και βρήκε ένα... μήνυμα στο αυτοκίνητό του

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ο επικός λόγος που συνεργάζεται με τη Γερονικολού και η τρολ ατάκα για τον γάμο της Μπάρκα

Κατερίνα Λιόλιου: Έσβησε κεράκια στο καμαρίνι της λίγο πριν από την πρεμιέρα της - Οι ευχές του συντρόφου της

Γιάννης Αϊβάζης: Η εντυπωσιακή γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά και η πρώτη κοινή εμφάνιση

3+1 ζώδια που επιστρέφουν (σχεδόν) πάντα σε πρώην