Ολοένα και πιο «δεξιά»(όπως λέει και ο λαός) πηγαίνουν τα πράγματα στη ζωή του Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο. Ο Αργεντινός τενίστας με τα εξαιρετικά και δυνατά σερβίς, που εξέπληξε τους πάντες νικώντας τον Ρότζερ Φέντερερ στον τελικό του αμερικανικού Όπεν, φαίνεται ότι πέραν της εξαιρετικής αγωνιστικής περιόδου που διανύει τα πηγαίνει περίφημα και σε ό,τι αφορά το αντίθετο φύλο.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο από τη Βραζιλία, που ακούει στο όνομα Λόλα Μπιζέρα, αποκάλυψε ότι διατηρεί σχέση μαζί του. Όλα ξεκίνησαν μέσω facebook, όταν η εντυπωσιακή Βραζιλιάνα «ανέβασε» μερικές φωτογραφίες της, προσελκύοντας το ενδιαφέρον του Αργεντινού.

«Μου έστειλε ένα μήνυμα λέγοντάς μου ότι του άρεσαν πολύ οι φωτογραφίες μου και από εκείνο το σημείο αρχίσαμε να μιλάμε στο διαδίκτυο», τόνισε αρχικά η Λόλα για να προσθέσει:

«Την ίδια ημέρα που κέρδισε το Αμερικανικό Όπεν του έστειλα mail για να του δώσω συγχαρητήρια και όταν επέστρεψε στην Αργεντινή μου τηλεφώνησε αμέσως προσκαλώντας με σε μία γιορτή. Τότε πραγματοποιήθηκε η πρώτη μας συνάντηση».

Στη συνέχεια «έπλεξε» το εγκώμιο του Ντελ Πότρο λέγοντας: «Μου αρέσουν οι άνδρες με ωραίο παρουσιαστικό και αυτός διαθέτει κάτι τέτοιο. Είναι ένας ειλικρινής άνδρας που έχει τα πόδια του στη Γη, και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Καταλήγοντας, μάλιστα, ερωτηθείς αν είχε ποτέ στο παρελθόν ερωτική σχέση με κάποιον αθλητή, δεν δίστασε να απαντήσει ότι:

«Εγώ ήμουν στο παρελθόν με έναν ποδοσφαιριστή και οφείλω να πω ότι είχε μεγάλη αντοχή. Όμως δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λένα Φλυτζάνη: Το χρήσιμο δώρο του Δημήτρη Οικονόμου

Λάκης Γαβαλάς: Επέστρεψε στην Αθήνα με περισσότερα κιλά, μύες, περούκες και... άχρηστους τουρίστες

Η ζωή γίνεται πολύ καλύτερη για 4 ζώδια μέχρι να τελειώσει η περίοδος της Παρθένου (22/9)

Πηνελόπη Πλάκα: Έχασε τον πατέρα της λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά του - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός

Η επιστροφή του Χάρι στην Αγγλία: Τι αρνείται να κάνει ο Γουίλιαμ με τον αδελφό του

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Τα social media είναι σχεδόν όλα ψεύτικα» - Τι είπε για φίλτρα, μπότοξ και πλαστικές

Μπομπ Κατσιώνης: Μέχρι Καρβέλα διασκεύασε για να ευχηθεί στην Ευρυδίκη και να την τρολάρει ότι γλίτωσε τα έξοδα

Βασάλος: Ταυτίστηκε με τα αρχαιοελληνικά αγάλματα της Δήλου

Λιάγκας - Αντωνά στο Μονακό: Εκείνη ανεβάζει luxury cars και μαγαζιά, εκείνος σηκώνει πέτρες για να βρει Έλληνες

Ελεονώρα Μελέτη: Μπέρδεψε τις παραλίες νομίζοντας ότι ποζάρει σε αυτή του Λοχαγού Κορέλι αλλά την επανέφεραν στην τάξη