Ολοένα και πιο «δεξιά»(όπως λέει και ο λαός) πηγαίνουν τα πράγματα στη ζωή του Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο. Ο Αργεντινός τενίστας με τα εξαιρετικά και δυνατά σερβίς, που εξέπληξε τους πάντες νικώντας τον Ρότζερ Φέντερερ στον τελικό του αμερικανικού Όπεν, φαίνεται ότι πέραν της εξαιρετικής αγωνιστικής περιόδου που διανύει τα πηγαίνει περίφημα και σε ό,τι αφορά το αντίθετο φύλο.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο από τη Βραζιλία, που ακούει στο όνομα Λόλα Μπιζέρα, αποκάλυψε ότι διατηρεί σχέση μαζί του. Όλα ξεκίνησαν μέσω facebook, όταν η εντυπωσιακή Βραζιλιάνα «ανέβασε» μερικές φωτογραφίες της, προσελκύοντας το ενδιαφέρον του Αργεντινού.

«Μου έστειλε ένα μήνυμα λέγοντάς μου ότι του άρεσαν πολύ οι φωτογραφίες μου και από εκείνο το σημείο αρχίσαμε να μιλάμε στο διαδίκτυο», τόνισε αρχικά η Λόλα για να προσθέσει:

«Την ίδια ημέρα που κέρδισε το Αμερικανικό Όπεν του έστειλα mail για να του δώσω συγχαρητήρια και όταν επέστρεψε στην Αργεντινή μου τηλεφώνησε αμέσως προσκαλώντας με σε μία γιορτή. Τότε πραγματοποιήθηκε η πρώτη μας συνάντηση».

Στη συνέχεια «έπλεξε» το εγκώμιο του Ντελ Πότρο λέγοντας: «Μου αρέσουν οι άνδρες με ωραίο παρουσιαστικό και αυτός διαθέτει κάτι τέτοιο. Είναι ένας ειλικρινής άνδρας που έχει τα πόδια του στη Γη, και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Καταλήγοντας, μάλιστα, ερωτηθείς αν είχε ποτέ στο παρελθόν ερωτική σχέση με κάποιον αθλητή, δεν δίστασε να απαντήσει ότι:

«Εγώ ήμουν στο παρελθόν με έναν ποδοσφαιριστή και οφείλω να πω ότι είχε μεγάλη αντοχή. Όμως δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βρισηίδα Ανδριώτου: Μπήκε στα πρώτα «άντα» με δύο τούρτες και μια μικρή έκπληξη από το παρελθόν

Γιώργος Τσαλίκης: Του έσπασαν το αμάξι λίγο πριν από συνέντευξη Τύπου αλλά δεν μάσησε τα λόγια του

Βάνα Μπάρμπα: Το ψέμα που την πόνεσε και ο λόγος που δεν θεωρεί πλέον τη Βίσση απόλυτο είδωλο

Ηλίας Βρεττός: Camping στον Όλυμπο με την 6 μηνών έγκυο Αναστασία Δεληγιάννη

Τι σχέση μπορεί να έχει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με το «αγγελάκι» Barbara Palvin;

Μαρίνα Βερνίκου: Στην κορυφή ενεργού ηφαιστείου με τη λάβα να εκτοξεύεται πίσω της

Παπαγεωργίου: Το σούπερ σέξι διάφανο φόρεμα στο πάρτι της Victoria’s Secret και τα εμπόδια της ζωής της

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το κορίτσι που αγαπάει είναι μεγάλη γαϊδούρα (κυριολεκτικά)

Jean-Claude Van Damme: Όταν είσαι ο Van Damme, δεν φυσάς τα κεράκια σου. Τα εξουδετερώνεις!

Χάλι Μπέρι: Ξανά στο δικαστήριο για την επιμέλεια του γιου της – Αρνείται τις καταγγελίες κακοποίησης