Οι διοικητικές εξελίξεις στην ΑΕΚ, ύστερα από την απόφαση του Τάκη Κανελλόπουλου να χαρίσει τις μετοχές που κατέχει στην Ερασιτεχνική, κυριαρχεί σήμερα (08/10) στα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται με ό,τι συνέβη χθες στη Σουρωτή σε αγώνα Νέων ΠΑΟΚ-Άρη. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκονται τα νέα των δύο «αιωνίων».

Ειδικότερα:

«Μόνη ξανά δεν θα σ’ αφήσω», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και αναφέρεται στις διοικητικές εξελίξεις στην ΑΕΚ. Από την πλευρά της, η Εξέδρα γράφει «Στον Νοτιά ή στον κόσμο!».

Το Goal News αναφέρει «Μαχαιρώματα στα ερείπια!», ενώ ο «Φιλάθλος» λέει «Μαχαίρια στην ΑΕΚ».

Το «Φως» γράφει «“Ένας ίσως κανένας!”», ενώ ο «Πρωταθλητής» φιλοξενεί δηλώσεις του μάνατζερ του Αντριάνο.

Η «Ώρα των Σπορ» γράφει ότι «βγήκαν τα μαχαίρια (στην ΑΕΚ)», ενώ το «Score Live» αναφέρει «Η ΑΕΚ στον λαό της!».

Τέλος, η «Πράσινη» υποστηρίζει ότι «ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει βόμβα με τον Καλάτζε», ενώ η Derby News αναφέρει «Πράσινος για πάντα». Από την πλευρά της, η Γάτα γράφει «Η νέα “κυβέρνηση” του Ολυμπιακού!».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χαμός για μία φανέλα της Αργεντινής από τους παίκτες της Μαυριτανίας, πήρε του Μέσι ο Κοϊτά

FIFA: Στα πρότυπα της ΔΟΕ για τα transgender άτομα στο ποδόσφαιρο γυναικών

Ισόπαλο το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ - Δεν αγωνίστηκε ο Ελ Κααμπί

Ο Σαχαμπό υπέγραψε τη νίκη της Ρουάντα σκοράροντας το παρθενικό τέρμα του με το εθνόσημο!

Βγήκε νικήτρια από τη ματσάρα με την Ελβετία με φοβερό Βιρτς η Γερμανία - Τούμπαρε τη Νορβηγία η Ολλανδία

Στον πάγκο ο Ελ Κααμπί για το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ

Στον πάγκο Γιόβιτς και Γκατσίνοβιτς για το φιλικό της Σερβίας με την Ισπανία

Προπονητής Σενεγάλης: «Όλοι γνωρίζουν ότι είμαστε πρωταθλητές Αφρικής, τα τρόπαια κερδίζονται στον αγωνιστικό χώρο»

Τρέλα για Μέσι: Γίνεται ο πρώτος παίκτης ever που θα παίξει σε γήπεδο με εξέδρα στο όνομά του!

Συγκλόνισαν Ταρέμι και παίκτες του Ιράν τιμώντας την τραγωδία στη Μινάμπ με σχολικές τσάντες