Το θέμα των διοικητικών ανακατατάξεων στην ΠΑΕ ΑΕΚ, κυριαρχεί σήμερα (10/10) στα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται με την ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Ζήση Βρύζα, ο οποίος διαδέχεται τον Θόδωρο Ζαγοράκη. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκεται το οριστικό ΟΚ που πήρε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σχετικά με την ανέγερση νέου γηπέδου στην περιοχή του Βοτανικού.

Ειδικότερα:

«Κυρίαρχος ο Νοτιάς!», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και αναφέρεται στις διοικητικές ανακατατάξεις στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Από την πλευρά της, η Εξέδρα γράφει «Έλα μαζί μας».

Το Goal News αναφέρει «Τοροσίδης: Καταστροφή αν δεν βγούμε δεύτεροι», ενώ ο «Φίλαθλος» λέει «Σπίτι του το 2011».

Το «Φως» γράφει «Κόκκινο πανί, με πράσινη φανέλα…», ενώ ο «Πρωταθλητής» τονίζει, «Μπέμπης από ατσάλι».
Η «Ώρα των Σπορ» γράφει ότι «Το… δαχτυλίδι πάει στον Νοτιά», ενώ το «Score Live» αναφέρει «Πόκερ στην πλάτη της ΑΕΚ».

Τέλος, η «Πράσινη» τονίζει «Δοξάστε τον», ενώ η Derby News αναφέρει «Τίποτα δεν μας σταματά». Από την πλευρά της, η Γάτα γράφει «Σήκωσε θύελλες ο Λέτο!».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χαμός για μία φανέλα της Αργεντινής από τους παίκτες της Μαυριτανίας, πήρε του Μέσι ο Κοϊτά

FIFA: Στα πρότυπα της ΔΟΕ για τα transgender άτομα στο ποδόσφαιρο γυναικών

Ισόπαλο το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ - Δεν αγωνίστηκε ο Ελ Κααμπί

Ο Σαχαμπό υπέγραψε τη νίκη της Ρουάντα σκοράροντας το παρθενικό τέρμα του με το εθνόσημο!

Βγήκε νικήτρια από τη ματσάρα με την Ελβετία με φοβερό Βιρτς η Γερμανία - Τούμπαρε τη Νορβηγία η Ολλανδία

Στον πάγκο ο Ελ Κααμπί για το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ

Στον πάγκο Γιόβιτς και Γκατσίνοβιτς για το φιλικό της Σερβίας με την Ισπανία

Προπονητής Σενεγάλης: «Όλοι γνωρίζουν ότι είμαστε πρωταθλητές Αφρικής, τα τρόπαια κερδίζονται στον αγωνιστικό χώρο»

Τρέλα για Μέσι: Γίνεται ο πρώτος παίκτης ever που θα παίξει σε γήπεδο με εξέδρα στο όνομά του!

Συγκλόνισαν Ταρέμι και παίκτες του Ιράν τιμώντας την τραγωδία στη Μινάμπ με σχολικές τσάντες