Η συνάντηση που είχε προαναγγελθεί για τη Δευτέρα από την ΚΑΕ ΑΕΚ, ανάμεσα στον Γιάννη Φιλίππου και τον Νίκο Χατζή, δεν έγινε ποτέ τελικά. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές δεν ήρθαν σε ούτε σε τηλεφωνική επαφή, γεγονός που αποδεικνύει όλο και περισσότερο πως η ανακοίνωση του τέλους της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών. Πάντως η «Ένωση» βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ισραηλινού πλέι-μέικερ, Ντρορ Χατζάτζ.

Η διαφορά μεταξύ του αρχηγού και των διοικούντων την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ είχε φανεί από το πρώτο ραντεβού, όπου και διαπιστώθηκε σημαντική διάσταση απόψεων στον οικονομικό τομέα. Οι πληροφορίες θέλουν τον αρχηγό της ομάδας να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό και λέγεται ότι μόλις ανακοινωθεί και επίσημα το "διαζύγιό" του με την ΑΕΚ, θα ακολουθήσει η ανακοίνωση του "γάμου" του με τους «ερυθρόλευκους». Ο διεθνής γκαρντ επιστρέφει στην Αθήνα την Τετάρτη και τότε αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις στο θέμα του.

Από την «Ένωση» του οφείλονται περίπου 200.000 Ευρώ, αλλά κάποιες πληροφορίες μιλάνε για την ύπαρξη ενός εγγράφου που χαρίζει στον παίκτη την ελευθερία του, σε περίπτωση που ο ίδιος δεν απαιτήσει τα χρήματα που του οφείλονται από την ομάδα.

Εν τω μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν πως η «Ενωση» ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντρορ Χατζάτζ. Ο Χατζάτζ είναι 27 ετών, έχει ύψος 1,78 και αγωνίζεται στη θέση του πλέι-μέικερ. Την περασμένη χρονιά ο Ισραηλινός παίκτης έπαιξε στην βελγική Λόβεν, με την οποία είχε μ.ο. 17,3 πόντους, 3 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Έχει παίξει και από τη Χαποέλ Τελ Αβιβ. Εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος το εβδομάδας το θέμα θα έχει θετική κατάληξη για τους «κιτρινόμαυρους».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκρέι: «Υπάρχει πολύ ταλέντο στον ΠΑΟΚ, όταν κάποιος λείπει πρέπει ο επόμενος να αναλάβει»

Μπαζίνας: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα να είμαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα - Παίρνω πολλά από Καλάθη και Όσμαν»

Ομπράντοβιτς: «Όλα γίνονται εύκολα όταν έχεις μεγάλους και έξυπνους παίκτες»

Ρομπόλης: «Φάνηκε η διαφορά ποιότητας στο Άρης-ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός παίρνει σβηστά παιχνίδια που πέρυσι τον δυσκόλευαν»

ΑΕΚ: Συνθήματα κατά Μάκη Αγγελόπουλου στην Allwyn Arena

Το πανόραμα της Stoiximan GBL: Έκαναν το 2Χ2 Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Καρδίτσα και Περιστέρι Betsson

Καλαϊτζάκης: «Ασύλληπτη η άμυνά μας, δαγκώνουμε - Ο Ομπράντοβιτς κερδίζει τον σεβασμό γιατί τον δίνει»

Βόβορας: «Πήραμε ένα μάθημα, πρέπει να αποκτήσουμε χαρακτήρα»

Ομπράντοβιτς: «Η άμυνα ήταν στο επίπεδο που πρέπει, η επίθεση όχι»

«Πράσινο» πάρτι στην Πάτρα: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Προμηθέα