Στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας θα βρίσκεται στην Ελλάδα ο Χουάν Μπέρος, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση της ΑΕΚ για το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Ίσμαελ Μπλάνκο. Με δηλώσεις του στο «aek365.gr», ο ατζέντης του Αργεντινού επιθετικού ξεκαθάρισε πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ασχέτως που και οι δύο πλευρές επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

«Αυτή την στιγμή με βρίσκεται στην Ιταλία. Με τον κύριο Θανόπουλο μίλησα χθες (σ.σ. Κυριακή) μέσω e-mail. Αν δεν προκύψει κάτι σοβαρό, τότε θα έρθω στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο για να μιλήσουμε. Τώρα έχει προγραμματιστεί αυτό το ταξίδι. Εκτός απροόπτου θα έρθω τις επόμενες ημέρες», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπέρος και συνέχισε αναφερόμενος στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής γύρω από το θέμα της επέκτασης του «Ζορό»:

«Θα έρθω να μιλήσουμε για την ανανέωση του Μπλάνκο, ακόμη όμως δεν είναι τίποτα σίγουρο για το τι θα συμβεί. Θα το συζητήσουμε. Θα δούμε πώς θα πάει... Υπάρχει επιθυμία και από τις δύο πλευρές για αίσιο τέλος. Εξάλλου γι' αυτό με προσκαλεί ο πρόεδρος της ΑΕΚ στην Αθήνα και γι' αυτό έρχομαι κι εγώ. Υπάρχουν όμως αρκετές λεπτομέρειες ακόμη που πρέπει να κοιτάξουμε. Η αισιοδοξία όμως υπάρχει, αλλά όλα είναι πιθανά».

Η διοίκηση της ΠΑΕ είχε προσφέρει στον πρώτο σκόρερ της ομάδας την τελευταία διετία 500.000 ευρώ (έναντι 390.000 ευρώ που εισπράττει τώρα) συν 100.000 ευρώ για την κατάκτηση του νταμπλ.

Αυτή τη στιγμή ο 26χρονος φορ είναι μόλις ο ένατος στη λίστα των απολαβών των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ και ο εκπρόσωπός του ζητεί να γίνει πρώτος μαζί με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Από πλευράς της διοίκησης της «Ένωσης» έχει γίνει σαφές πως θα κατατεθεί βελτιωμένη πρόταση στον Μπλάνκο και μένει να φανεί αν η (μεγάλη) διαφορά που έχει παρουσιαστεί σε πρώτη φάση μπορεί να γεφυρωθεί.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.