Ένα λάθος (!) του Δήμου Αθηναίων στη σύμβαση που έχει γίνει με τη «Marfin» του Ανδρέα Βγενόπουλου (η οποία έχει κερδίσει το διαγωνισμό για την ονομασία του νέου γηπέδου) προκάλεσε αναστάτωση για το θέμα του γηπέδου. Όπως έγινε γνωστό και επιβεβαιώνεται από το Δήμο, στη σύμβαση αυτή αναφέρεται ότι η εγγυητική επιστολή με το ποσό των 20 εκατ. ευρώ βάσει της οποίας θα γίνουν οι διαπραγματεύσεις για τη σύναψη δανείου για την κατασκευή του γηπέδου, θα πρέπει να δοθεί με την έκδοση της άδειας λειτουργίας του γηπέδου. Η σύμβαση όμως της ΓΗΠΕΛ με το Δήμο Αθηναίων αναφέρει πως η εγγυητική επιστολή θα πρέπει να δοθεί νωρίτερα, όπως είχε ζητήσει πριν τις εκλογές ο Βαγγέλης Σαμαράς εκ μέρους της ΓΗΠΕΛ με επιστολή του στο Δήμο.

Ο Δήμος Αθηναίων έχει αναθέσει την εξέταση του θέματος από νομικούς συμβούλους και θα επιδιωχθεί επαναδιαπραγμάτευση με τον πλευρά του Ανδρέα Βγενόπουλου. Η τελευταία πάντως αναφέρει πως «… θα κάνουμε ό,τι αναφέρει η παρούσα σύμβαση».

Από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της ΓΗΠΕΛ καθίσταται σαφές πως δεν θα υπάρξει ο παραμικρός κίνδυνος για την κατασκευή του γηπέδου, οι εργασίες για το οποίο θα αρχίσουν όπως έχει προγραμματιστεί το Νοέμβριο και το νέο «σπίτι» της ομάδας θα είναι έτοιμο προς χρήση την περίοδο 2011/12.

Η ΓΗΠΕΛ αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση τις επόμενες ώρες για το ζήτημα.

Τεν Κάτε: «Έδειξες τις δυνατότητές σου»

Ο Γιούρκας Σειταρίδης επέστρεψε χθες στην Παιανία, αφού έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν μπορεί να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα εναντίον του Λουξεμβούργου. Τον 28χρονο μπακ παρακολούθησε το Σάββατο ο Τεν Κάτε και σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένος, μια και διέκρινε την ποιότητα του παίκτη:

«Είχες πάρα πολύ καιρό να αγωνιστείς, αλλά σε γενικές γραμμές τα πήγες καλά κι έδειξες ότι έχεις δυνατότητες. Μπράβο», ήταν τα λόγια του Ολλανδού. Στο «τριφύλλι» φυσικά έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες μετρήσεις και ξέρουν σε ποια κατάσταση είναι ο παίκτης, ο οποίος χθες ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας. Όλα δείχνουν ότι στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα ο Τεν Κάτε θα πάρει στην αποστολή τον Γιούρκα. Το αν θα παίξει και πόσο θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σούπερ γιορτές, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ζίβκοβιτς: «Με πάθος και ενέργεια για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Καραπαπάς κατά διαιτησίας: «Μπερδέψατε την καλή μας πρόθεση με κάτι άλλο»