Σε αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που χρησιμοποίησε απέναντι στο Περού θα προχωρήσει ο προπονητής της εθνικής Αργεντινής, Ντιέγκο Μαραντόνα, στην πολύ κρίσιμη αναμέτρηση της Τετάρτης, στο Μοντεβιδέο, απέναντι στην Ουρουγουάη, στον τελευταίο αγώνα της φάσης των προκριματικών για το Μουντιάλ του 2010.

Ο «Πίμπε Ντ’ Όρο» δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες του απέναντι στο Περού το περασμένο Σάββατο και ως εκ τούτου προσανατολίζεται να κάνει κάποιες αλλαγές. Μάρτιν Ντεμικέλις, Νίκολα Οταμέντι, Ροντρίγκο Μπράνα και Χουάν Σεμπάστιαν Βερόν, θα είναι οι τέσσερις νέοι παίκτες που θα χρησιμοποιήσει ο Μαραντόνα στον αγώνα δίχως αύριο με την Ουρουγουάη.

Ο προπονητής της εθνικής Αργεντινής σκέφτεται να κατέβει με αμυντικούς προσανατολισμούς, αφού και η ισοπαλία δίνει την πρόκριση στην «αλμπισελέστε», σε αντίθεση με την αντίπαλό της που θέλει νίκη και μόνο νίκη.

Ο Τύπος της χώρας θεωρεί βέβαιο πως ο ομοσπονδιακός προπονητής θα χρησιμοποιήσει σύστημα 4-4-2, προκειμένου να θωρακίσει τα μετόπισθεν. Το σχήμα κρίνεται συντηρητικό, ωστόσο σε αυτό συντείνουν οι προηγούμενες εμφανίσεις της ομάδας.

Ακολούθως, παρουσιάζεται η ενδεκάδα με την οποία αναμένεται να παραταχθεί η Αργεντινή, στον αυριανό αγώνα:

Ρομέρο, Ντεμικέλις, Σκιάβι, Χάιντσε, Οταμέντι, Μασεράνο, Γκουτιέρεζ, Μπράνα, Βερόν, Μέσι και Ιγκουαϊν.

Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σκόραρε με κεφαλιά-ψαράκι για την Αλ Καλίτζ ο Μασούρας!

Κράξιμο σε Μπραχίμ Ντίαθ από τον Ερβέ Ρενάρ: «Με αυτό το πέναλτι έδειξε έλλειψη σεβασμού σε έναν ολόκληρο λαό»

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Η Μπόρνμουθ ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλεξ Τοθ από τη Φερεντσβάρος

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Eπίσημα στη Φερεντσβάρος ο Κοβάσεβιτς

Μοναδικές στιγμές στο Ντακάρ: Χιλιάδες Σενεγαλέζοι στην παρέλαση της εθνικής για την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα!

Παρέλαση στο Ντακάρ για τη θριαμβεύτρια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής Σενεγάλη

Μήνυμα στήριξης του Ράμος σε Μπραχίμ Ντίαζ: «Το ποδόσφαιρο πάντα προσφέρει μια ευκαιρία για εκδίκηση»

Πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη ο Κέιν-Πέμπτος ο Παυλίδης, στην 11η θέση ο Ελ Κααμπί

Υπερασπίστηκε τον Μπραχίμ Ντίαζ ο Λουίς Ενρίκε: «Δεν είναι και… δολοφόνος»

Το πρώτο μήνυμα του Ντίας μετά το χαμένο πέναλτι στον τελικό: «Απέτυχα, φταίω και απολογούμαι…»