Ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα δεν επέτρεψε στον Νάτσο Σκόκο να είναι παρών στην προπόνηση της ΑΕΚ την Τετάρτη. Η γιαγιά και η θεία του Αργεντινού μεσοεπιθετικού έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στην Αργεντινή. Στο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο επέβαινε και ο πατέρας του Σκόκο, ο οποίος όμως σώθηκε.

Ο παίκτης απουσίαζε, αφού εξασφάλισε άδεια από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Βασίλη Δημητριάδη. Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο στέκονται δίπλα στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι ακόμα άγνωστο αν θα αγωνιστεί στο ματς με τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ. Δεν θα αναχωρήσει για την Αργεντινή, αλλά θα λάβει μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης, όπως ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας.

Οι Ζεράλντο και Αλεξόπουλος συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, με τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Αμφότεροι ανεβάζουν καθημερινά ρυθμούς προπόνησης και ο δεύτερος εκτιμάται πως στα τέλη Νοεμβρίου θα είναι σε θέση να προπονείται κανονικά. Οι παίκτες της ΑΕΚ δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες κι έπαιξαν τουρνουά σς συνθήκες αγώνα.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι Μιχάλης Παυλής και Παναγιώτης Ταχτσίδης, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελπίδων, ενώ την Πέμπτη επανεντάσσονται και οι υπόλοιποι διεθνείς, Μάκος (Ανδρών), Μαϊστόροβιτς (Σουηδία), Γιάχιτς (Βοσνία) και Γκερέιρο (Πολωνία).

Ο Κρίστιαν Νέμεθ θα καθυστερήσει λίγες ημέρες ακόμη, λόγω της συμμετοχής της Ουγγαρίας στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων, που θα γίνει την Παρασκευή.

Συνάντηση Δημητριάδη-Τζεμπούρ

Τετ-α-τετ με τον Βασίλη Δημητριάδη είχε ο Ράφικ Τζεμπούρ και ο μάνατζέρ του, Γιάννης Λυπημένος, το μεσημέρι της Τετάρτης. Οι δύο άνδρες τα είπαν σε καλό κλίμα και ο 25χρονος επιθετικός υπέγραψε τη νέα εικοσαήμερη άδεια που του δόθηκε, ενώ παρέλαβε και τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας. Ο Αλγερινός φορ συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και οι πιθανότητες να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της ΑΕΚ είναι με τις παρούσες συνθήκες ελάχιστες.


Το παίρνει πάνω του ο Νοτιάς

«Ζεστό» χρήμα αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», να ρίξει ο Νίκος Νοτιάς στην ΑΕΚ, αφού το επόμενο διάστημα θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο οικονομικά για την ΠΑΕ. Στην «Ένωση» έχουν ήδη μεταθέσει για τον Νοέμβριο τις πληρωμές των οφειλομένων προς τους παίκτες και η εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση δεν σηκώνει περαιτέρω καθυστερήσεις.

Εδώ και περίπου έξι μήνες ο μεγαλομέτοχος των «κιτρινόμαυρων» δεν έχει κάνει κάποια σημαντική χρηματοδότηση, εκτός του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα. Ο κ. Νοτιάς περιμένει σύντομα να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ στα χέρια του και στη συνέχεια να εξετάσει τι μπορεί να κάνει για το καλό της ομάδας.

Ο επιχειρηματίας, που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, εκτιμά ότι θα μπορέσει να βρει «συμπαίκτες», αλλά μέχρι τότε καλείται να σηκώσει μόνος το βάρος των ευθυνών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.