Την ιδιοκτησία της ομάδας, από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, σκοπεύει να διεκδικήσει ο Ράφαελ Μάρκεζ. Η «μόδα» του «γίνε πρόεδρος», ανάμεσα στους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές, φαίνεται πως δεν ακολουθείται μόνο στη δική μας χώρα, καθώς ομάδα επιχειρηματιών, της οποίας ηγείται ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα, φέρεται να βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις για την αγορά της -παραπαίουσας- Άτλας του Μεξικού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου της χώρας, ο Μάρκεζ προσκλήθηκε να συμμετάσχει ενεργά στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία από τον Μεξικανό τραγουδιστή, Αλεχάντρο Φερνάντεζ -ο οποίος υποστηρίζεται οικονομικά από τον μεγαλοεπιχειρηματία, Γκιγιέρμο Ρόμο.

Όπως επιμένουν, δε, οι ίδιες πηγές, η προσφορά προς τη νυν διοίκηση της ομάδας της Άτλας έχει ήδη γίνει, με την τελευταία να έχει προθεσμία ενός μήνα για να αποφασίσει αν θα την αποδεχθεί ή όχι.

Υπενθυμίζεται πως ο Μάρκεζ άρχισε την καριέρα του στον συγκεκριμένο σύλλογο, πριν αποχωρήσει το 1999 για την Μονακό -ενώ δεν αποτελεί τον μόνο παλιό παίκτη της ομάδας που έχει δείξει ενδιαφέρον να εμπλακεί στα διοικητικά της, καθώς παρόμοια πρόθεση έχουν εκφράσει και οι Αντρές Γκουαρδάδο και Ντιέγκο Κολότο.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σκόραρε με κεφαλιά-ψαράκι για την Αλ Καλίτζ ο Μασούρας!

Κράξιμο σε Μπραχίμ Ντίαθ από τον Ερβέ Ρενάρ: «Με αυτό το πέναλτι έδειξε έλλειψη σεβασμού σε έναν ολόκληρο λαό»

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Η Μπόρνμουθ ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλεξ Τοθ από τη Φερεντσβάρος

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Eπίσημα στη Φερεντσβάρος ο Κοβάσεβιτς

Μοναδικές στιγμές στο Ντακάρ: Χιλιάδες Σενεγαλέζοι στην παρέλαση της εθνικής για την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα!

Παρέλαση στο Ντακάρ για τη θριαμβεύτρια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής Σενεγάλη

Μήνυμα στήριξης του Ράμος σε Μπραχίμ Ντίαζ: «Το ποδόσφαιρο πάντα προσφέρει μια ευκαιρία για εκδίκηση»

Πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη ο Κέιν-Πέμπτος ο Παυλίδης, στην 11η θέση ο Ελ Κααμπί

Υπερασπίστηκε τον Μπραχίμ Ντίαζ ο Λουίς Ενρίκε: «Δεν είναι και… δολοφόνος»

Το πρώτο μήνυμα του Ντίας μετά το χαμένο πέναλτι στον τελικό: «Απέτυχα, φταίω και απολογούμαι…»