Η χθεσινή εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος απέναντι στο Λουξεμβούργο και η συμμετοχή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στα μπαράζ του Μουντιάλ 2010, κυριαρχούν σήμερα (14/10) στα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται και με τις διοικητικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκονται το ενδιαφέρον των ιταλικών ομάδων για τον Νίνη και τον δράμα του Νάτσο Σκόκο.

Ειδικότερα:

«Άλλη μία ευκαιρία…», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και αναφέρεται στη συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδας στα μπαράζ του Μουντιάλ 2010. Από την πλευρά της, η Εξέδρα γράφει «Περνάμε, αλλά πού πάμε;».

Το Goal News αναφέρει «Μπαράζ… με τα νεύρα μας», ενώ ο «Φιλάθλος» λέει «Και τώρα τρέχει».

Το «Φως» γράφει «Μπαράζ και ο θεός βοηθός!», ενώ ο «Πρωταθλητής» φιλοξενεί το δεύτερος μέρος συνέντευξης του Ζίκο.

Η «Ώρα των Σπορ» γράφει «Παίζουν κρυφτούλι (οι μέτοχοι της ΑΕΚ)», ενώ το «Score Live» αναφέρει «Παλικάρι ο Σκόκο!».

Τέλος, η «Πράσινη» αναφέρει «ΠΑΟ, θρησκεία και στη Μακεδονία!», ενώ η Derby News γράφει «Τρέχει μπας… κι έχει». Από την πλευρά της, η Γάτα αποκαλύπτει «τη λίστα με τους μεγάλους στόχους του Ολυμπιακού».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube