Ο πρόεδρος της Φλαμένγκο το έχει βάλει αμέτι μουχαμέτι να πάρει πίσω στο Ρίο τον Ζίκο, τον άνθρωπο που δοξάστηκε όσο κανείς άλλος στη μεγάλη ιστορία της περίφημης Φλα. Με επίσημη δήλωσή του, εξέφρασε την επιθυμία του να καταστήσει ως γενικό αφεντικό του συλλόγου τον Ζίκο, όπως ήδη θα έχετε διαβάσει.

Δηλαδή, ρε άνθρωπέ μου, τώρα που βρήκαμε προπονητή, θα μας φύγει; Θα τον χάσουμε; Όπως έλεγαν χθες, μεταξύ σοβαρού και αστείου, στη διοίκηση του Ολυμπιακού. Ένα μήνα είναι δεν είναι ο Ζίκο στην Ελλάδα και θες να μας τον πάρεις; Όταν έφυγε (απολύθηκε) από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, γιατί δεν έτρεξες να προλάβεις; Εμείς που τρέξαμε, προλάβαμε και τον πήραμε!

Η πλάκα είναι ότι ο Ζίκο, όπως ίσως θυμάστε από ένα κομμάτι της στήλης τις προάλλες, στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό έχει βάλει όρο, ότι μπορεί να το σπάσει όποτε θέλει και να φύγει, δίνοντας μία εύλογη αποζημίωση. Όπως κι ο Ολυμπιακός μπορεί να του το σπάσει, ουσιαστικά χωρίς αποζημίωση!

Η λογική λέει ότι ο Ζίκο θα πει ναι στην Φλαμένγκο, αλλά για το μέλλον. Όχι για τώρα. Ο άνθρωπος δείχνει σοβαρός. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα σηκωθεί να φύγει τώρα. Θα κάτσει, να δει τι μπορεί να κάνει στο Τσάμπιονς Λιγκ, αν πάρει το πρωτάθλημα, να φτιάξει το βιογραφικό του, που λίγο μουτζουρώθηκε από το πέρασμα από τη Ρωσία, να δει τις μεταγραφές που θα γίνουν τον Γενάρη και το καλοκαίρι και…βλέπουμε.

Η αγαπημένη του Φλαμένγκο μπορεί να περιμένει. Ας βολευτεί προς το παρόν, με καμία συνεργασία με τις Ακαδημίες του Ζίκο…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube