Δεδομένη θεωρούν στην Ισπανία την μετακόμιση του Βραζιλιάνου επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπίνιο, στην Μπαρτσελόνα τον προσεχή Ιανουάριο.

Ισπανικά δημοσιεύματα θέλουν τις δύο ομάδες να έχουν «δώσει τα χέρια» για εξάμηνο δανεισμό του διεθνούς φορ στους Καταλανούς με προοπτική αγοράς του, το επόμενο καλοκαίρι. Η ισπανική εφημερίδα «Sport», μάλιστα αναφέρει πως έχει επέλθει συμφωνία για τετραετές συμβόλαιο.

Ο τεχνικός διευθυντής των «μπλαουγκράνα», Τσίκι Μπεγκιριστάιν, επιβεβαίωσε την περασμένη εβδομάδα λέγοντας πως ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στους στόχους της ομάδας του για την χειμερινή περίοδο των μεταγραφών.

Παρ’ όλα αυτά αγγλικά δημοσιεύματα και πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα «Manchester Evening News», η οποία επικαλείται πηγές μέσα από τη διοίκηση των «μπλε», αναφέρουν πως δεν έχουν υπάρξει κι ούτε είναι προγραμματισμένα για το άμεσο μέλλον, ραντεβού για τον Ρομπίνιο ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαυρούτσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπαρτσελόνα: Πότε ανοίγουν οι νέες κερκίδες και πότε μπαίνει η στέγη στο Spotify Camp Nou

Επιβράβευση για Χιράλδες: H Θέλτα επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το 2028

Γιαμάλ: «Ασεβές και απαράδεκτο το σύνθημα για τους Μουσουλμάνους - Η χρήση της θρησκείας ως χλευασμού σε κάνει ρατσιστή»

Αποδιοπομπαίος τράγος στην Ιταλία ο Μπαστόνι, στη… γωνία η Μπαρτσελόνα

Η νύχτα ντροπής στην Ισπανία που συγκλόνισε τον Γιαμάλ: «Ήταν οργανωμένο από την άκρα δεξιά»!

Ράφα Μιρ: «Δεν βίασα καμία κοπέλα - Γνώρισα δύο σε κλαμπ, έκανα σεξ με κάθε μία ξεχωριστά και ζήλεψαν»

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει και πάλι να αγοράσει… αγγλικά

Μπαρτομέου: «Με ποιο κριτήριο είμαι ο χειρότερος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα;»

Αναστατωμένη μετά τον Ραφίνια η Μπαρτσελόνα: Ζήτησε από την Ισπανία να μην παίξει ο Λαμίν Γιαμάλ στο επόμενο φιλικό

Έναν μήνα εκτός ο τραυματίας Ραφίνια, χάνει τα προημιτελικά του Champions League