Οι διεθνείς επέστρεψαν, το «οπλοστάσιο» του Ζίκο γέμισε, αλλά η κούραση όσων αγωνίστηκαν για τις εθνικές τους ομάδες ήταν εμφανής. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, λοιπόν, σκέφτεται να «φρεσκάρει» την ομάδα του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, αφήνοντας στον πάγκο όσους έπαιξαν ασταμάτητα στα δύο προκριματικά παιχνίδια του Μουντιάλ.

Ένας από αυτούς είναι ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος μάλιστα έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης στην Ελλάδα και θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Παρασκευή. Ενδεχομένως, ο Σουηδός σέντερ μπακ να μην ξεκινήσει κόντρα στους Αρκάδες, όπως και ο Βασίλης Τοροσίδης που έπαιξε και στα δύο ματς της Εθνικής. Εφόσον τελικά ο Βραζιλιάνος τεχνικός αποφασίσει να δώσει «ανάσες» στους δύο αμυντικούς, θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Ζεβλάκοφ, Γκαλίτσιος και Πάντος.

Από κει και πέρα, οι υπόλοιποι θα μείνουν οι ίδιοι. Αφενός γιατί ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι της Ελλάδας και αφετέρου γιατί… άγραφος νόμος του Ζίκο είναι μην αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη όλη τη γραμμή.

Όπως αναφέραμε και την Τετάρτη, οι Ντιόγο και Γκαλέτι είναι έτοιμοι να προσφέρουν πάλι τις υπηρεσίες τους στους «ερυθρόλευκους» και αναμένεται να μπουν στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο. Αμφότεροι δεν είναι 100% έτοιμοι να επανέλθουν σε συνθήκες αγώνα από το πρώτο λεπτό και θεωρείται προτιμότερο να μπουν ως αλλαγή…

Στο σημερινό πρόγραμμα, οι Τοροσίδης- Αβραάμ Παπαδόπουλος έκαναν ατομικό, ενώ ο Ντάρμπισαϊρ ανέβασε ρυθμούς ακολουθώντας επίσης ατομικο…

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ζίκο ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και οι οποίοι είναι οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοβ, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Στολτίδης, Ζαϊρί, Ντιόγκο, Μήτρογλου.

Μπαίνει ο Λαυρεντιάδης

Μέχρι αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί η οριστικοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα στον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, όσον αφορά την αγορά του 50% της Καραϊσκάκης ΑΕ και του 10% της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον Κύπριο επιχειρηματία. Στον πειραϊκό σύλλογο επιβεβαιώνουν ότι ο κ. Λαυρεντιάδης θα γίνει «συμπαίκτης» του κ. Κόκκαλη, αφού φημολογείται ότι θα διαθέσει συνολικά περίπου 36 εκατ. ευρώ (σ.σ.: 25 εκατ. για το Καραϊσκάκη και 11 εκατ. για την ΠΑΕ).

Από την πλευρά του, ο διευθυντής επικοινωνίας των «ερυθρολεύκων», Γιάννης Μώραλης, δήλωσε χθες στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ότι «γνωρίζουμε πως ο κ. Λαυρεντιάδης θα μπει στην Καραϊσκάκης Α.Ε., αλλά αν το ποσοστό αυτό θα είναι 48 ή 49% δεν νομίζω ότι αφορά τον κόσμο του Ολυμπιακού».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube