Μια επίσκεψη στην Τούμπα, ποτέ δεν είναι εύκολη. Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα άκουγαν χθες (16/10) με προσοχή τον Γιώργο Παράσχο να «στρέφει» την προσοχή, στην συγκέντρωση που πρέπει να επιδείξουν, ειδικά στα πρώτα λεπτά, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Με λίγα λόγια το πάθημα του “Κλ. Βικελίδης” -όταν με αντίπαλο τον Άρη, βρέθηκε ο ΠΑΣ πίσω στο σκορ μόλις στο 3’- να γίνει πάθημα. Ο κ. Παράσχος θα προσπαθήσει να «αφοπλίσει» τα άκρα του ΠΑΟΚ, ενώ σκέφτεται να χρησιμοποιήσει δύο «καθαρόαιμους» επιθετικούς (Μπακαγιόκο και Σαϊτιώτη) για να κάνει την ζημιά από τον άξονα, αφού εκεί θεωρεί ο Έλληνας τεχνικός ότι πάσχουν οι γηπεδούχοι.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το παρ' ολίγον αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου στο δοκάρι του ΟΦΗ

Το πανό των φίλων του ΟΦΗ στο Πραγκρήτιο για τον δολοφονημένο οπαδό του ΠΑΟΚ

Με Νασιμέντο και επιστροφή Ποντένσε η 11άδα του Ολυμπιακού στην Κρήτη

Ατρόμητος: «Ξανά βροντερό ''παρών'' από τον 12ο παίκτη - Μόνο η θύρα 1 για τις ανάγκες των φίλων της ΑΕΚ»

Επέστρεψε ο Ντέσερς στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού - Χωρίς Ίνγκασον, Κυριακόπουλο, Πελίστρι η αποστολή με Παναιτωλικό

Αθανασίου: «Νίκη με Παναιτωλικό για να πάει με… αύρα στο πιο σπουδαίο ευρωπαϊκό του ματς τα τελευταία χρόνια»

Ηχηρό μήνυμα του Ατρόμητου κατά του σχολικού εκφοβισμού

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ πιθανόν να ξεκινήσει με Ελίασον ή Λιούμπιτσιτς αντί του Γκατσίνοβιτς στο Περιστέρι»

Νικολακόπουλος: «Δύσκολο γήπεδο το Παγκρήτιο για τον Ολυμπιακό, που όμως καίγεται για το ''διπλό''»

Τα «χρόνια πολλά» του Ολυμπιακού στον Μεντιλίμπαρ

TAGS: ΠΑΣ