Με τον πολύπειρο Σβεν Γκόραν Έρικσον σκέφτονται να καλύψουν το κενό που άφησε ο Λανς Λάγκερμπαγκ στον πάγκο της εθνικής Σουηδίας, οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες της χώρας.
Η αποτυχία του Λάγκερμπαγκ να προκριθεί στο Μουντιάλ, ήταν η αιτία που απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία των Σουηδών και ο Έρικσον φαίνεται να είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή.
Ο τεχνικός διευθυντής, πλέον, της Νοτς Κάουντι, αρνήθηκε προ ημερών σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από την ομάδα του, καθώς έχει συμβόλαιο με την Κάουντι για 4,5 ακόμη χρόνια.
Να σημειωθεί πως το όνομα του 61χρονου Σουηδού έχει ακουστεί και για την τεχνική ηγεσία της Νοτίου Κορέας, ενώ στο παρελθόν έχει κάτσει και σε πάγκους άλλων εθνικών ομάδων, όπως αυτός της Αγγλίας (2001-2006) αλλά και του Μεξικού (2008-2009).
Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαυρούτσος