Αίσιο τέλος χωρίς περαιτέρω συνέπειες (πλην του άδοξου αποκλεισμού της ομάδας από το Κύπελλο) θα έχει το θέμα με τα δελτία των ξένων παικτών της ΑΕΚ. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ΕΟΚ και ο ΕΣΑΚΕ θα μπουν εγγυητές στην προκαταβολή που θα δώσει η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ για να καλύψει ένα μέρος των οφειλών της και η FIBA, που μέχρι το μεσημέρι παρουσιαζόταν ανένδοτη, θα ανάψει το πράσινο φως για την έκδοση των δελτίων.

Το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μπάμπης Καραμανλής, ο μάνατζερ της ομάδας Δημήτρης Καρβέλας και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Δημήτρης Χατζηχρήστος είχαν συνάντηση με στελέχη της ομοσπονδίας και της λίγκας και τις επόμενες ημέρες θα αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα οι ξένοι της «Ένωσης».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στο Telekom Center Athens για να αποθεωθεί μετά την πρόκριση, η ομάδα μπάσκετ γυναικών πριν το Παναθηναϊκός-Ηρακλής!

Stoiximan GBL: Οι διαιτητές της 11ης αγωνιστικής-Ποιοι σφυρίζουν Άρης-Μαρούσι

Ανησυχία με τη Χατζηλεοντή στον Παναθηναϊκό: Tραυματίστηκε στον ώμο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις

Ζέρβας: «Εξετάζει δελεαστική πρόταση της Μπεσίκτας για τον Σέιμπεν Λι ο Ολυμπιακός»!

AEK: «Για ακόμη μια φορά η ομάδα μας δέχεται καίριο πλήγμα και διεκδικεί την ''πρωτιά'' στις τιμωρίες έδρας»

Βαρβούνης: «Η ΑΕΚ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος - Ο κόσμος της Μυκόνου έχει δείξει την αγάπη του»

Προσπαθεί να κρατήσει τον Σίλβα η ΑΕΚ - Του προτείνει νέο συμβόλαιο

Μία αγωνιστική τιμωρία στην ΚΑΕ ΑΕΚ από τη ΔΕΑΒ

Μαρούσι: Ανακοίνωσε τον Τζορτζ Πάπας

Α.Σ. για τη νέα διοίκηση της ΚΑΕ: «Προσδοκίες και προοπτικές για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου»