Πέρα για πέρα απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. «Αυτή τη στιγμή, κατά τη γνώμη μου, όπως το βλέπω εγώ που έχω ζήσει την ομάδα σε καλύτερες στιγμές, η ΑΕΚ δεν είναι η μεγάλη ομάδα που ήταν. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα όπως όλες οι άλλες δηλαδή. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός», τόνισε ο αμυντικός της Τζένοα, ο οποίος συμπλήρωσε ότι «...αν αλλάξουν τα πράγματα, λόγω του κόσμου και της στήριξης που δίνει στην ομάδα, πιστεύω ότι πολύ γρήγορα θα βρεθεί εκεί που ήταν».

Ο Παπασταθόπουλος, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Sport Show» του Conn X TV Sport, αναφέρθηκε αρχικά στο πότε, κατά τη γνώμη του, ξεκίνησε ο «κατήφορος» της «Ένωσης»: «Ένα χρόνο πριν φύγει ο Ντέμης άρχισε η κακή πορεία, γιατί η ομάδα για τρία- τέσσερα χρόνια είχε μια σταθερότητα και έδειχνε ότι ανέβαινε και ότι ήταν μέσα στους στόχους της. Μετά άρχισαν τα προβλήματα, τα οποία είναι πάρα πολλά. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, τι θα επακολουθήσει», υπογράμμισε ο 21χρονος διεθνής, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για το «σήμερα»:

«Αυτή τη στιγμή, κατά τη γνώμη μου, όπως το βλέπω εγώ που έχω ζήσει την ομάδα σε καλύτερες στιγμές, η ΑΕΚ δεν είναι η μεγάλη ομάδα που ήταν. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα όπως όλες οι άλλες δηλαδή. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Δεν υπάρχει ΑΕΚ. Δεν υπάρχει ΑΕΚ γιατί έχει πολλά προβλήματα, αλλά αν αλλάξουν τα πράγματα, λόγω του κόσμου και της στήριξης που δίνει στην ομάδα, πιστεύω ότι πολύ γρήγορα θα βρεθεί εκεί που ήταν».

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Οι ανοιχτές θέσεις για ενδεκάδα - Πάει για βασικός ο Ρέτσος»

Τσακίρης: «Υπερανταγωνιστικά τα τελευταία δύο πρωταθλήματα - Μόνο καλό κάνει για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο Τζούριτσιτς ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την εθνική Σερβίας

Τσορμπατζόγλου: «Ο Σαββίδης μιλά στους παίκτες στα τελευταία ματς - Ημέρα που θα την εξιστορούμε για πολλά χρόνια»

Λύγισε τον Παναθηναϊκό στα πέναλτι και πέρασε στον τελικό η Κ15 του ΠΑΟΚ

Σαββόπουλος: «Crash test για τον Άρη το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ενόψει του τελικού Κυπέλλου»

Ολυμπιακός: Με Ρίτσαρντς, Ιμπόρα στη Λεωφόρο - Εκτός ο Ορτέγκα

Νικολογιάννης: «Αποφασισμένοι στον Παναθηναϊκό για νίκες στα δύο τελευταία ματς της σεζόν»

Ούτε ο ΠΑΟΚ έβγαλε αποστολή - Στο ξενοδοχείο όλοι οι διαθέσιμοι!

Φρόιντφελντ: Στην Ελλάδα το VAR έχει λειτουργήσει φανταστικά καλά – Όταν δέχθηκα την πρόταση πέρασα βράδια χωρίς ύπνο

TAGS: A.E.K.