Μια ακόμα απόδειξη του ότι «η μπάλα δεν ξεχνιέται» προσέφερε από τη μακρινή Ιαπωνία ο Ντράγκαν Στόικοβιτς. Ο παλαίμαχος σταρ του σερβικού ποδοσφαίρου -και νυν τεχνικός της Ναγκόια- απέδειξε ότι… κρατιέται σε φόρμα και, σε μια διακοπή του παιχνιδιού της ομάδας του, πέτυχε με μονοκόμματο βολέ από… τον πάγκο του ένα εξαιρετικό γκολ.

Το παιχνίδι της Ναγκόια με την Γιοκοχάμα Μαρίνος όδευε προς το τέλος του, όταν ένας παίκτης των φιλοξενούμενων έπεσε τραυματισμένος στον αγωνιστικό χώρο. Όταν, λοιπόν -κατά τη διάρκεια της ολιγόλεπτης διακοπής- είδε μια μπάλα να έρχεται προς τον πάγκο του, ο Στόικοβιτς δεν το σκέφτηκε καθόλου και με μονοκόμματο βολέ… στην κίνηση «κρέμασε», από απόσταση 50 περίπου μέτρων, τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων!

Ο Στόικοβιτς, μάλιστα, δεν δίστασε να πανηγυρίσει το τέρμα που… πέτυχε, προκαλώντας την αντίδραση του τέταρτου διαιτητή, αλλά και ενθουσιασμό στις εξέδρες.

Δείτε την γκολάρα με το… σκαρπίνι από τον Στόικοβιτς



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σκόραρε με κεφαλιά-ψαράκι για την Αλ Καλίτζ ο Μασούρας!

Κράξιμο σε Μπραχίμ Ντίαθ από τον Ερβέ Ρενάρ: «Με αυτό το πέναλτι έδειξε έλλειψη σεβασμού σε έναν ολόκληρο λαό»

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Η Μπόρνμουθ ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλεξ Τοθ από τη Φερεντσβάρος

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Eπίσημα στη Φερεντσβάρος ο Κοβάσεβιτς

Μοναδικές στιγμές στο Ντακάρ: Χιλιάδες Σενεγαλέζοι στην παρέλαση της εθνικής για την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα!

Παρέλαση στο Ντακάρ για τη θριαμβεύτρια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής Σενεγάλη

Μήνυμα στήριξης του Ράμος σε Μπραχίμ Ντίαζ: «Το ποδόσφαιρο πάντα προσφέρει μια ευκαιρία για εκδίκηση»

Πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη ο Κέιν-Πέμπτος ο Παυλίδης, στην 11η θέση ο Ελ Κααμπί

Υπερασπίστηκε τον Μπραχίμ Ντίαζ ο Λουίς Ενρίκε: «Δεν είναι και… δολοφόνος»

Το πρώτο μήνυμα του Ντίας μετά το χαμένο πέναλτι στον τελικό: «Απέτυχα, φταίω και απολογούμαι…»