Χαρούμενος για την πρώτη νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης, ύστερα από αρκετό διάστημα, εμφανίστηκε ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, έπειτα από την επικράτηση (2-0) της ομάδας του επί της Μαρμπέγια. Ο Ισπανός τεχνικός πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πάγκο των «ροχιμπλάνκος» και παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, τονίζοντας ότι «τώρα πρέπει να περάσουμε στην επόμενη φάση του Copa del Rey».

Στη συνέχεια, ο 44χρονος προπονητής ανέφερε ότι «η αίσθηση ήταν καλή, έχω ακόμη την ίδια άποψη ότι οι παίκτες μου είναι έξυπνοι. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, πετύχαμε δύο γκολ και μερικές φορές αυτό το πράγμα είναι δύσκολο. Πρόκειται για ένα καλό αποτέλεσμα».

Καταλήγοντας, ο Φλόρες δήλωσε ότι οι παίκτες του «έχουν τις ικανότητες να ανατρέψουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο πρωτάθλημα», επειδή «έχουν παίξει καλά απέναντι σε κάθε ομάδα, έχουν κάνει ενδιαφέροντα πράγματα και παίζουν σοβαρά σε κάθε ματς. Στο πρώτο τεστ τα πήγαν καλά. Τώρα πρέπει να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό».

Δείτε το σχετικό βίντεο



Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπαρτσελόνα: Πότε ανοίγουν οι νέες κερκίδες και πότε μπαίνει η στέγη στο Spotify Camp Nou

Επιβράβευση για Χιράλδες: H Θέλτα επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το 2028

Γιαμάλ: «Ασεβές και απαράδεκτο το σύνθημα για τους Μουσουλμάνους - Η χρήση της θρησκείας ως χλευασμού σε κάνει ρατσιστή»

Αποδιοπομπαίος τράγος στην Ιταλία ο Μπαστόνι, στη… γωνία η Μπαρτσελόνα

Η νύχτα ντροπής στην Ισπανία που συγκλόνισε τον Γιαμάλ: «Ήταν οργανωμένο από την άκρα δεξιά»!

Ράφα Μιρ: «Δεν βίασα καμία κοπέλα - Γνώρισα δύο σε κλαμπ, έκανα σεξ με κάθε μία ξεχωριστά και ζήλεψαν»

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει και πάλι να αγοράσει… αγγλικά

Μπαρτομέου: «Με ποιο κριτήριο είμαι ο χειρότερος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα;»

Αναστατωμένη μετά τον Ραφίνια η Μπαρτσελόνα: Ζήτησε από την Ισπανία να μην παίξει ο Λαμίν Γιαμάλ στο επόμενο φιλικό

Έναν μήνα εκτός ο τραυματίας Ραφίνια, χάνει τα προημιτελικά του Champions League