Με τον «αέρα» της ομάδας που προέρχεται από μεγαλύτερη κατηγορία -αλλά και καλή ψυχολογία μετά την κυριακάτικη νίκη επί του Ηρακλή- ο Λεβαδειακός επιβλήθηκε 2-1 του Ιωνικού στη Νεάπολη. Οι Βοιωτοί δεν πτοήθηκαν από το γκολ «από τα αποδυτήρια» που δέχθηκαν (κεφαλιά του Φουρτάδο στο 2’) και -αφού ισοφάρισαν αρχικά με ωραίο σουτ του Ταραλίδη στο 17’- ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο β’ ημίχρονο. Ο Μπαλβορίν «χόρεψε» τους αμυντικούς του Ιωνικού και με όμορφο τελείωμα στην αριστερή γωνία του Πουρή «σφράγισε» την πρόκριση της ομάδας του στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δείτε το φιλμ του αγώνα

Ιωνικός (Στράτος Βουτσακέλης): Πουρής, Μπάγιτς, Κεφαλούκος, Μπέριος, Τσερκέζος, Σιδέρης (84' Τσολακούδης), Φουρτάδο (78' Χατζηβασιλειάδης), Σ. Παπαζούδης (65΄Γεωργίου), Καφάσο, Λανγκλέ, Μωραίτης.

Λεβάδειακος (Κίκε Ερνάντεθ): Καρακώστας, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Μασάντο, Ζησόπουλος, Μαρτορέλ, Μπράνκο, Ναπολεόνι, Ριμπέιρο (71' Γάτσος), Ταραλίδης (46' Μπάρκογλου), Βασιλείου (46' Μπαλβορίν).

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συμφωνία Παναθηναϊκού με Ηρακλή για παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών-Αναμονή για το ΟΚ της αστυνομίας

«Με λένε Σαντίνο και είμαι ο γρηγορότερος άνθρωπος στη γη»: Το αποθεωτικό ποστάρισμα του Παναθηναϊκού για Αντίνο!

Σμαΐλοβιτς: «Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός επέμενε τόσο πολύ τον Ιούνιο μου έδειξε ότι με ήθελε πραγματικά»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός φώναξε με την Κηφισιά ότι θέλει φρεσκάρισμα ενόψει Ρεν και ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Μεγάλη συσπείρωση στον Παναθηναϊκό-Μπορεί να αυξήσει τη διαφορά του»

Τσορμπατζόγλου: «Εννοείται πως πρόκειται για τιμωρία του Τάισον - Έχει ξεπεράσει τα όρια»

Ο Μπρινιόλι αντέδρασε σε οπαδό που ευχήθηκε να πεθάνει το παιδί του!

Σταματέλος: «Καλό μάθημα για τον Ολυμπιακό - Αν δεν είσαι σοβαρός, μπορεί να μπλέξεις»

Ο Τάισον θα προπονείται με τη Β ομάδα του ΠΑΟΚ!

Κετσετζόγλου: «Πολύ κάτω από τις απαιτήσεις του ντέρμπι η ΑΕΚ»