Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, και πιο συγκεκριμένα της «corriere dello sport», ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θα είναι ο νέος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Μάνουελ Πελεγκρίνι από τον πάγκο των «μερένχες».
Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει πως ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, έχει στρέψει το ενδιαφέρον του προς την ιταλική αγορά για να αντικαταστήσει τον Πελεγκρίνι. Τα τελευταία αποτελέσματα έχουν «σπείρει» τον πανικό στη Μαδρίτη και ο Πέρεθ αναρωτιέται… που πήγαν τα εκατομμύρια που ξόδεψε το καλοκαίρι για να φτιάξει ένα αξιόμαχο σύνολο.
Ο ισχυρός άνδρας θα κάνει υπομονή για να διαπιστώσει αν η εικόνα της ομάδας βελτιωθεί. Για την ακρίβεια θα περιμένει τα δύο επόμενα ματς. Με Χετάφε για το πρωτάθλημα και Μίλαν για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός είναι ο χρόνος που έχει δοθεί στον τεχνικό της Ρεάλ, για να μπορέσει να αποδείξει εάν μπορεί να τα καταφέρει και να συνεχίσει στον ισπανικό πάγκο.
Το ίδιο ρεπορτάζ κλείνει λέγοντας πως πολλοί θέλουν και τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να αναλαμβάνει τις τύχες της Ρεάλ, ωστόσο δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ιταλός τεχνικός είναι πολύ κοντά στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαυρούτσος