Tα κεφάλια μέσα και όσοι παίξουν στο Περιστέρι θα πρέπει να τα δώσουν όλα. Με τις φανέλες μόνο δεν παίρνονται τα παιχνίδια και θα πρέπει να καταλάβουν στον Ολυμπιακό πως, αν θέλουν να κρατήσουν τα πρωτεία, θα πρέπει λίγο να σφίξουν τα λουριά.

Ο μήνας που πέρασε ήταν πάρα πολύ καλός για την ομάδα, αλλά δεν γίνεται με καλή μπάλα για έναν μήνα, κάτι που έγινε περίπου και πέρυσι, να βγάζεις μια χρονιά και να περιμένεις να κερδίσεις τα πάντα. Η ήττα από τον Πανσερραϊκό θα πρέπει να αποτελέσει καμπανάκι κινδύνου για τους ποδοσφαιριστές.

Ομως μένει να δούμε κατά πόσο αυτά που έγιναν στο Κύπελλο τους αφύπνισαν ή πιστεύουν ότι θα κερδίζουν πάντα με τέτοιες εμφανίσεις. Για μένα, πολύ ανησυχητικά είναι και τα δείγματα για την άμυνα, που στα τελευταία ματς δέχεται συνεχώς γκολ. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με την αλλαγή φιλοσοφίας και με τον προπονητή που θέλει την ομάδα περισσότερο επιθετική.

Αυτό είναι και το μεγάλο στοίχημα του Ζίκο: πώς θα το καταφέρει αυτό δίχως όμως να χαλάσει την αμυντική συνοχή. Το ματς στο Περιστέρι είναι πολύ δύσκολο, αφού θα λείπει και ο Μαρέσκα.

Ο Αβραάμ με τον Ντουντού είναι τιμωρημένοι, ο «Τόρο» τραυματίας, και υπάρχουν και οι υπόλοιπες γνωστές απώλειες με Νταρμπισάιρ, Ντιόγο και Λεονάρντο. Σε αυτό το σημείο αναρωτιέμαι ποιος είχε την ιδέα να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας σε αυτό το ματς ο Ντουντού. Πολύ θα ήθελα να μάθω το σκεπτικό του!

ΥΓ.: Ποια μεγάλη ΠΑΕ χρωστάει σε ιδιώτη 500 χιλιάδες ευρώ;

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube