Με… συνταγή Λιουμπλιάνας θα παραταχθεί στο ΣΕΦ το Μαρούσι, την Κυριακή (14:00, ΣΚΑΪ), για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ. Τα προβλήματα τραυματισμών που ταλανίζουν την ομάδα τον τελευταίο καιρό είναι πολλά, όμως η ομάδα των βορείων προαστίων τα κατάφερε μια χαρά μεσοβδόμαδα απέναντι στην Ολίμπια και το ίδιο πιστεύει ότι μπορεί να κάνει και με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, στο ματς με τους «ερυθρολεύκους» ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί να υπολογίζει και στον Δημήτρη Μαυροειδή.

Ο 24χρονος σέντερ τραυματίστηκε στο παιχνίδι στη «Χάλα Τίβολι», αλλά οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό. Σήμερα (31/10) προπονήθηκε μόνος του, αλλά για προληπτικούς λόγους, ενώ στο ΣΕΦ θα δώσει κανονικά το «παρών».

Αυτό σημαίνει ότι ο Έλληνας κόουτς θα έχει στη διάθεση του τους οκτώ που έπαιξαν και νίκησαν την Ολύμπια, συν τους έφηβους Παπαντωνάκο, Λάκκα και Παππά. Φυσικά νοκ-άουτ παραμένουν οι Καϊμακόγλου, Πελεκάνος, Αριγκμπάμπου, Διαμαντόπουλος και Κουμπούρας.

Φαβορί έχρισε τον Ολυμπιακό με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Μαρούσι ο Πατ Καλάθης. «Ξέρουμε ότι αυτό το ματς θα ήταν δύσκολο ακόμη κι αν παίζαμε πλήρεις. Θα παλέψουμε όπως πάντα. Φυσικά, το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε απολύτως τίποτα».

Επιμέλεια Χρήστος Κυριαζής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube