Σε ακόμη ένα παιχνίδι του Εργοτέλη, ο Λεάλ Γκονζάλες ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση. Ο Ουρουγουανός επιθετικός μπήκε μόλις στο 39’, άλλαξε όλη την εικόνα της ομάδας του και το κυριότερο πέτυχε και τα δύο τέρματα κόντρα στην ΑΕΚ!

Ήταν πραγματικά φόβος και τρόμος στα μετόπισθεν της «Ένωσης», δυσκολεύοντας πολύ τους Μαιστόροβιτς και Αραούχο. Ποδοσφαιριστής με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, ηγετικές ικανότητες με ευχέρεια στο σκοράρισμα. Με τα δύο γκολ που πέτυχε σήμερα έφτασε συνολικά τα τέσσερα σε εννέα αγωνιστικές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Συνεχίζονται οι επαφές με Ελ Κααμπί για το συμβόλαιο

Τσακίρης: «Λίγες αλλαγές από τον Νίκολιτς στο Αγρίνιο»

Δεσύλλας: «Ψάχνει αντίδραση ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Βόλο - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11αδα»

Λέτο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι παίκτες μου έχουν νοοτροπία νικητή»

Μπενίτεθ: «Μας δίνει έξτρα κίνητρο η ήττα του πρώτου γύρου - Να δημιουργούμε περισσότερες ''καθαρές'' ευκαιρίες»

Τσανάκας: «Να μη δώσει ευκαιρίες στον Άρη ο Ολυμπιακός - Τελευταία στιγμή οι αποφάσεις του Μεντιλίμπαρ»

Δύο δοκάρια, ευκαιρίες, αλλά όλα στο μηδέν: Τα highlights του Κηφισιά-Asteras AKTOR

Σαββόπουλος: «Μετρημένα κουκιά στην άμυνα του Άρη, Μορόν και Γένσεν κρίνουν τις υπόλοιπες θέσεις»

Τρέλα στο Αγρίνιο στην άφιξη της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Ίσως και αύριο στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ζαφείρης - Τέιλορ και Μπιάνκο διεκδικούν θέση στην 11άδα»